Agenda

 

Hier vind je alle activiteiten die er zijn gepland en waar je aan kunt deelnemen.

GOO GRATIS ONLINE STARTERSSPREEKUUR

19 AUGUSTUS A.S 

Liesbeth Kingma en Claire Compagner

Heb je plannen om voor jezelf te starten of ben je net voor jezelf gestart, dan zit je vast vol met vragen hoe het ondernemerschap aan te pakken. Logisch, want er komt heel veel op je af.

Liesbeth en ik geven je de ruimte om je vragen op ons los te laten. Wij helpen je graag op weg.

Wanneer: 19 augustus a.s.
Tijd: 9:00 tot 10:00 uur
Online link ontvang je na aanmelding.

WORKSHOP: ZICHTBAAR IN STIJL ONDERNEMEN

13 NOVEMBER A.S.

Stephanie Bouwer en Claire Compagner

Zichtbaarheid. Wat is er veel te doen rondom (online) zichtbaarheid. Als ondernemer weet je verstandelijk wel hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, helemaal als jij de dienst bent, maar voor velen wordt dit ook als een enorme drempel ervaren. Bescheidenheid, onzekerheid en onze gedachten zijn onze grootste remmers en zorgen ervoor dat we niet goed durven te gaan staan voor wie we zijn en de waarde die we te leveren hebben.

Om je een duw in de goede richting te geven hebben Stephanie Bouwer ik onze krachten gebundeld. Ik help je de stap naar zelfvertrouwen en zichtbaarheid te zetten door een sterke mindset te ontwikkelen en Stephanie versterkt dit door je te laten ervaren wat kleur met je doet. Kleur die je kunt doortrekken in je personal branding voor een sterk merk.

Wanneer: vrijdag 13 november a.s.
Van 9:00 tot 13:30 uur, inclusief lunch
Locatie: Villa Kalkoven te Meppel
Kosten: €97,00 (Exclusief btw)

Volg de link voor meer informatie en opgave

GOO ZOMER BRUIS SESSIE

28 AUGUSTUS A.S.

Liesbeth Kingma en Claire Compagner

Vol energie en bruisend met je bedrijf aan de slag? Meld je dan aan voor de Zomer Bruis Sessie. Deze middag staat in het teken van heel veel creativiteit en inspiratie. 

Wat gaan we doen? Er zijn vier korte sessie met de volgende opdrachten/onderwerpen:

  •  the pressure cooker
  •  the WHY sessie
  •  je droommoodboard maken
  •  ‘out of the box’ denken

Wanneer: 28 augustus
Van 11:00 tot 16:00 uur inclusief lunch
Locatie: Bhome@work te Meppel
Kosten: € 39,95 (Exclusief btw)

STERKER DAN OOIT – GROEI PROGRAMMA

1 SEPTEMBER A.S.

Claire Compagner

Het sterker dan ooit traject is een 1 op 1, maatwerk traject en start 2x per jaar. In september om nog flink te knallen in het tweede halve jaar en in januari om gelijk een goede start te maken.. De begeleiding is 1 op 1, dit kan live zijn, maar ook online. Ik sta al die 4 maanden aan je zijlijn, ben je grootste supporter en ben ten alle tijden beschikbaar om te sparren en je te helpen. We gaan het vooral niet moeilijke maken dan het is, maar we gaan wel voor optimaal resultaat.

Met het sterker dan ooit traject richten we ons op het ontwikkelen van een sterke ondernemersmindset, ga je voor een duidelijke richting en focus. Ik vind het belangrijk dat jij leert vertrouwen op jezelf, op je eigen kunnen waarbij helderheid in richting en focus je ontzettend gaat helpen. We gaan keihard doelen stellen en deze realiseren, zodat jij aan het einde van het traject flinke meters hebt gemaakt, je een sterke ontwikkeling hebt doorgemaakt, maar ook echt daadwerkelijk omzet gaat draaien.

Volg de link voor meer informatie en opgave

Ondernemers Groei Programma

11 september a.s.

Liesbeth Kingma en Claire Compagner
6 dagen/ 4 maanden

Met dit traject werk je 4 maanden intensief samen met Liesbeth, met mij én met andere ondernemers. In deze maanden begeleiden wij je door alle facetten van het ondernemerschap heen. Met als doel een stevige basis te creëren, zodat jij een consistent inkomen kunt gaan verdienen.

Ben je een startende ondernemer of al een tijdje onderweg en wil jij ook samen met andere ondernemers in het najaar intensief werken aan je bedrijf? Je netwerk vergroten, maar vooral wilt gaan voor persoonlijke en zakelijke groei, meld je dan aan!

Volg de link voor data en meer informatie.