Coaching voor persoonlijke impact en (business) groei

Sta je aan het begin van je proces richting het ondernemerschap of ben je juist al een eindje op weg. Ben je een startende ondernemer, maar weet je het even niet meer. Heb jij verder niet de behoefte om aan een groepsprogramma deel te nemen, maar juist wel aan een stukje maatwerk en flexibiliteit, dan kan een groei (coaching) pakket je een goede oplossing bieden.

Jij hebt de regie en bepaalt wanneer je de coaching inzet. Jij kiest het moment en de frequentie. Je kunt de momenten inplannen in de tijd die voor jou het beste past. Om een beetje de druk erop te houden, zit er een geldigheidstermijn aan de pakketten. Het moet natuurlijk niet te vrijblijvend worden, we gaan tenslotte voor optimaal succes en resultaat.

Voordat je een pakket afneemt, zitten we eerst samen om je vraag helder te krijgen en de verwachtingen af te stemmen.
Voor de sessie ontvang ik je graag op mijn kantoor in Meppel. De sessies zullen altijd 1 op 1 zijn en maximaal 1.5 uur duren.

Hoe werkt het?

 • Heb je interesse, dan plannen we eerst een afspraak in om kennis te maken. Ook gaan we tijdens dit gesprek je vraag onderzoeken en je verwachtingen en behoeftes afstemmen.
 • Heb je nog steeds interesse, dan kies je welk groei pakket je graag wilt ontvangen. Je kunt kiezen tussen 6 keer coaching (binnen 6 maanden) of 12 keer coaching (binnen 12 maanden).
 • Heb je het gewenste pakket voldaan, dan plannen we samen een eerste afspraak in.

Voorbeelden van vraagstukken:

 •  Het lukt je nog niet om vanuit vol vertrouwen te kiezen voor het ondernemerschap, omdat je te veel beren op de weg ervaart.
 • Je wilt wel heel graag kiezen voor het ondernemerschap, maar je weet niet waar te beginnen.
 • Je vindt het lastig om vol vertrouwen de rol van zelfstandig ondernemer te pakken.
 • Je weet niet goed waar je talenten liggen, wat je belangrijk vindt en hoe je impact moet maken.
 • Je bent al een eindje op weg, maar je bent de weg onderweg een beetje kwijt geraakt.

Wat levert de coaching je op?

 • Je hebt echt 1.5 uur quality time en focus voor persoonlijke en zakelijk groei.
 • Door de flexibiliteit ervaar je rust, maar als het nodig is weet je dat je terecht kunt, ook op korte termijn.
 • Je ontvangt feedback en een objectieve blik op de situatie.
 • Je ontwikkelt vertrouwen en krijgt inzichten die je verder helpen om de volgende stap te zetten, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.

Spannend?

Natuurlijk is het super spannend. Dat begrijp ik helemaal, maar ik weet inmiddels ook wat voor mooie ontwikkelingen je met coaching en begeleiding kunt door maken. Zie het echt als een investering en een cadeau aan jezelf. Want waarom alleen lopen worstelen, terwijl samen veel leuker is en je veel verder kunt komen. Ik vergelijk ondernemerschap vaak met (top)sport. Sporters willen ook maar één ding en dat is de beste worden. Zij hebben vaak een heel team met experts om zich heen die hen helpen om naar die next level te gaan. Dus Ja, het is spannend en Ja het kost geld, maar probeer te kijken wat het je gaat opleveren.