DROOMSESSIE – ONTDEK JE RICHTING

Boek deze fantastische dag, dan gaan we samen je ondernemersdroom ontrafelen en ga jij je richting ontdekken. Een glasheldere richting geeft focus en focus leidt tot resultaat. 

HERKEN JE DIT?

 •  Je ben druk met je bedrijf bezig, maar echt stappen zetten zoals je wenst lukt (nog) niet.

 

 • Je twijfelt veel. Over jezelf als ondernemer, maar ook over je richting en de stappen die je wilt zetten. 

 

 •  Je vindt het lastig om keuzes te maken en merkt dat er iets is dat je tegenhoudt.
 •  Je hebt moeite om te focussen, bent snel afgeleid en lijkt te verzanden in klussen die er niet echt toe doen.

 

 •  Je leeft erg in de waan van de dag en op de vraag waar sta je over een jaar of over 5 jaar, kun je geen goed antwoord geven.

 

 • Je hoofd loopt vol, je ervaart veel gedachten en voelt lichte paniek, omdat je niet goed weet wat te doen.

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE……

 •  Je weet wat je richting is en weet welke stappen je moet zetten. Je ervaart rust en vertrouwen door een heldere stip op de horizon.

 

 •  Je geen twijfel meer ervaart bij het maken van keuzes, omdat je weet welke keuzes jij moet maken die jou en je richting dienen.

 

 • De energie in jou volop kan stromen, omdat je weet en voelt dat je op de juiste weg zit. 
 • Je een diepe focus hebt. Je weet waar je heen wilt, je weet wat belangrijk voor je is en wat het ondernemerschap je gaat brengen.

 

 • Je weet waar je heen wilt, je weet waar je over een jaar staat en zelfs over 5 jaar. Deze gedachten schrikken je niet af, maar moedigen je juist aan.

 

 • Het vlammetje in jou voluit mag branden en dat niets en niemand je in de weg staat.

HOE ZIET EEN DROOMSESSIE DAG ERUIT?

De droomsessie dag is een fantastische dag waar alle remmen losgaan. De dag staat helemaal in het teken van jouw ondernemersdroom en je verlangen om je richting te ontdekken, te voelen, zodat jij je pad kan lopen.
Ik zie veel ondernemers worstelen met keuzes maken, met zichtbaarheid, met het gaan staan voor wie ze zijn en wat hun waarde is. Ze zoeken heel logisch naar hulpmiddelen om aan vast te houden. Ik geloof dat we een stap terug moeten richting de kern, richting die ondernemersdroom. De worstelingen zijn allemaal tekenen dat ze net niet op het juiste pad zitten. Dit maakt de reis leerzaam, maar ook erg vermoeiend en soms super hopeloos. Ontdek je pad en je weet exact wat te doen. Het HOE waar we zo naar verlangen ontvouwt zich dan vanzelf. 

Tijdens een droomsessie maak ik gebruik van visualisaties, want deze zijn zo geweldig om te doen, maar ook om te ervaren. Je gaat je droom super zichtbaar maken, de intensiteit én de noodzaak ervan ervaren. Samen kijken we vervolgens naar datgeen wat je nog bang maakt en werken we richting vertrouwen. Ik wil dat jij aan het einde van de dag een glashelder beeld hebt van je richting en concreet hebt welke stappen te nemen.

Dit is zo leuk!

HI! Ik ben Claire

Ook ik ken de zoektocht naar mijn pad. Dat deze weg geen rechte lijn is heb ik ook ondervonden. Het ging eerder door diepe dalen en over hoge pieken. En soms stond ik vast. Dan wist ik echt niet meer welke kant ik op moest. Wat mij onwijze onzekerheid gaf, veel twijfels opleverde en ook wel grote emoties.

Ik heb nooit opgegeven, heb gestoeid en iedere keer weer nieuwe keuzes gemaakt. Zo begon ik met een brede doelgroep met brede interesses en steeds meer ben ik gaan trechteren en ben ik meer specifieker geworden in mijn aanbod. Steeds weer bijschaven en uitproberen. Nu ben ik ook iemand die erg in de actiemodus zit en liever iets probeert om erachter te komen of het werkt of niet, dan streven naar het perfecte en dan moet concluderen dat het niet werkt. Zo heb ik ook min of meer mijn pad gevonden, gewoon doen en continue leren.

Eenmaal op de juiste track wist ik het ook. Het ondernemen gaat veel moeiteloze en het verhaal naar buiten brengen kost minder moeite. Ik geloof het verhaal en als ik het geloof geloven anderen het ook. Ook heb ik veel meer focus en kan ik echt mijn bedrijf bouwen. Maar vooral ook genieten van het ondernemerschap!

LATEN WE SAMEN ONGEGENEERD DROMEN!

Hoe fijn zou het zijn om heerlijk een dag te dromen, je droom in een beeld weer te geven en te voelen dat het klopt. Hoe fijn zou het zijn om te weten dat je op het goede spoor zit, dat je kunt gaan bouwen aan je bedrijf. Ik zeg het wel eens vaker, alles is energie. Als jouw energie stroomt, dan stroomt alles en zal je ook dat aantrekken wat je uitstraalt. Stop met hopen dat je je pad treft! Stop met angstvallig zoeken! Ervaar de kracht visualisatie en laat je pad zich voor je open vouwen.

 

Let’s do this!

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is deze dag geschikt voor mij?

Deze dag is geschikt voor jou als ondernemer als jij graag je pad wilt vinden en verlangt naar richting en focus.

Hoe lang duurt deze dag?

De dag is van 9:00 tot 15:00/15:30 uur. Incl. koffie/thee/water, lunch en overige versnaperingen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de dag betalen via de buttom koop nu. Deze gaat vervolgens naar het winkelmandje waar je de dag via Ideal kunt betalen. Zodra de betaling is verwerkt, plannen we een datum. Tenzij je we al een datum hebben besproken. Tevens ontvang je een factuur die je kunt gebruiken in je boekhouding.

Als ik iets niet begrijp?

Als er onduidelijkheden zijn of vragen, mag je mij uiteraard altijd mailen. Ik zal proberen je zo snel als mogelijk antwoord te geven.
Je kunt je vragen mailen naar: info@clairecompagner.nl

Kan ik de kosten opvoeren als bedrijfskosten?

Je kunt de kosten van deze training opvoeren als bedrijfskosten. De btw is aftrekbaar. 

NOG EVEN PRAKTISCH!

De droomsessie vindt plaats op mijn kantoor in Meppel. Na de betaling of voor die tijd als we al eerder contact hebben, plannen we samen een datum. De droomsessie begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Inbegrepen is koffie/thee/water, lunch en overige versnaperingen. De betaling is online via deze site. Na het afronden, ontvang je ook direct een factuur voor je boekhouding.

Heb je vragen? Chroom dan niet om mij te berichten. Ik zou het echt heel erg vinden als je met je vragen blijft rondlopen.
Mail mij gerust: info@clairecompagner.nl