GRATIS MASTERCLASS:
BEVRIJD JEZELF VAN GELD ISSUES

Binnenkort komt er een nieuwe datum

Om rijk te worden moet je rijk denken.
Met behulp van Drentse nuchterheid en de Wet van Aantrekkingskracht ga ik je leren hoe je dit kunt doen.
Niet: ‘ja duh….’
Niet: ‘dit is niet voor mij weggelegd’
Ga het maar geloven, dan zal je het zien!

Let’s take about money!

Vind jij geld ook gedoe? Of lastig? Of vies?
En is het iedere keer zo dat als jij mooie plannen hebt en op het punt staat een volgende stap te zetten dat de paniek je uitbreekt, want dat kost geld!
Geld wat je niet hebt? Of niet wilt uitgeven, misschien omdat je bang bent om het te verliezen? Of bang bent dat het niet meer terugkomt?
En is het dan zo dat je de gewenste stap uiteindelijk niet durft te zetten, omdat de angst rondom geld groter is?
Geloof me! Je bent echt niet de enige, maar juist één van de vele die dit gevoel ervaart. Heel veel vrouwen ervaren angst en paniek rondom geld.

En weet je, geld issues hebben zo’n groot effect op niet alleen zakelijk gebied, maar ook op privé gebeid. Hoe wij over geld denken, bepaalt hoe wij met geld omgaan. Het maakt nogal een verschil als jij de opvatting hebt: ‘Geld is vies’ of ‘Mensen met geld zijn hebzuchtig en inhalig’ of ‘Ik moet kei- en keihard ploeteren voor mijn geld’ of ‘Mensen met geld zijn niet leuk’, of ‘Geld mag rollen’ of ‘Geld is er in overvloed’ of ‘Ik mag rijkdom ontvangen’. Wat jij geloofd, bepaalt jouw omgang met geld.
En uiteindelijk of geld naar je toe stroomt of juist van je af.

 

 

 

 

 

 

 

“If you see it in your mind, you’re going to hold it in your hand

Your mindset is the key!

Stel je zou denken:
‘Geld komt naar mij toe’
‘Ik ben een geldmagneet’
‘ Elke euro die ik uitgeef, komt in veelvoud terug’
‘Geld vindt altijd zijn weg naar mij toe’
‘Geld is mijn vriend’
‘Ik ben het waard om rijkdom te ontvangen’
‘Ik verdien om rijk te zijn’

Ik hoor je al denken. Klets, maar lekker raak Claire!
Maar hier zit gelijk de kern van het probleem. Op het moment dat jij bovenstaande gedachten voor jezelf kunt creëren en hierin gaat geloven, dan gaat de wet van aantrekkingskracht aan de slag voor je. Doet het nu trouwens ook al. Alleen vanuit misschien een gedachten ‘ik ben het niet waard, om rijkdom te ontvangen’. Hoe meer aandacht jij deze gedachten geeft, maar meer van het gelijke je aantrekt.

Kies je gedachten dus zorgvuldig!

 

 

 

 

 

 

 

“When you focus on the good, the good gets better

DE MASTERCLASS

In mijn masterclass neem ik je met mijn Drentse nuchterheid mee in de Wet van Aantrekkingskracht. Ik geloof daar namelijk voor 100% in. Ik geloof erin dat als we onze gedachten bewust zijn, we ook bewust kunnen kiezen en dat kunnen aantrekken en realiseren wat we willen.
In mijn GRATIS masterclass ga ik je handvatten geven die je relatie met geld zullen veranderen. Want daar draait het om. Hoe jij namelijk over geld denkt en wat jij bij geld voelt, bepaalt hoe je met geld omgaat. En hoe fijn zou het zijn om meer ontspanning te voelen rondom dit toch altijd wel beladen thema? Dat het je niet iedere keer zo aanvliegt, maar dat je het vertrouwen hebt en weet dat het geld naar je toestroomt.

Ben je klaar om jezelf te bevrijden van geld issues? Meld je dan aan!

Binnenkort komt er een nieuwe datum.