Selecteer een pagina

 

GRATIS
ONLINE MASTERCLASS

Word jij als starter ook dol van alle stappen die je moet zetten,
de vele vragen die je moet beantwoorden en keuzes die je moet maken?

In mijn gratis Masterclass vertel ik je welke slimme stappen je als starter moet zetten
om te gaan voor een stevig fundament, een scherpe focus, een rustige mind, klanten en omzet.

YES! JE GAAT ONDERNEMEN!

Eindelijk de vrijheid om de dingen op jouw eigen manier te doen. Vol overgave stort jij je op het ondernemersavontuur. Je bent druk bezig met het bedenken van je naam en lekker creatief met het ontwikkelen van je logo. Je maakt social accounts aan en je mag je eigen website ontwikkelen. Super leuk!
Maar dan kom je bij de klussen die er meer toe doen. Die moeten leiden tot je eerste klanten en omzet. Opeens raak je verstrikt in de vele vragen en stappen die je moet zetten. Beslissingen die je moet nemen. Opkomende weerstand, onzekerheid en zelf-sabotage waar je mee moet dealen. Het ondernemerschap blijkt toch best wel heel lastig te zijn. Maar wacht ff….dat had je niet verwacht! En bovendien levert het ook nog eens niet op wat je van ten voren gehoopt had.

Wees gerust! In mijn gratis Masterclass: ‘Zet slim je startersstappen’ ga ik je namelijk helpen. Ik leer je te focussen op die stappen die er voor jou als starter toe doen. We gaan dus niet meer alles tegelijk doen en niet meer streven om alles perfect te willen doen. Juist door ruimte en lucht voor jezelf te creëren, kun je de dingen die je moet doen ook succesvol doen. Zonder afleiding. Want volgens mij wordt niemand blij om als een kip zonder kop rond te lopen. En al helemaal niet als het niets oplevert. Dat was immers niet jouw intentie toen je begon als ondernemer, toch?

Waar het dus om draait is weten wat te doen. Slim je stappen zetten met de juiste mindset. Getting the right things done!

Ben jij er klaar voor?

Meld je dan aan voor de gratis Masterclass en laat je inspireren!

Masterclass

 

 

 

 

 

“Great things are done
by a series of small things
brought together”

BEEN THERE, DONE THAT

Als starter wist ik helemaal niet waar ik aan begon. Ik had namelijk al een opdracht voordat ik ingeschreven stond bij de Kamer van Koophandel. De omgekeerde wereld dus. Maar toen mijn opdracht afliep en ik besefte dat ik er ineens alleen voor stond, moest ik nog beginnen met bouwen van mijn bedrijf. Een fundering had ik immers niet. Wist ik veel waar te beginnen. Ik kan je vertellen dat ik flink heb rondgestruind. Dacht ik naar links te moeten, bleek het toch rechts te zijn. Organiseerde ik activiteiten, kwam er geen mens op af. Dan maar weer als een kip zonder kop iets nieuws bedenken. Terugkijkend kan ik je vertellen dat het een hele leerzame tijd was, maar het leverde helaas amper iets op. Ik miste compleet het inzicht welke stappen ik als starter moest zetten. Ik zat letterlijk met kop en kont in het dagelijkse ‘werk’. Waar ik al die tijd druk mee was? Ik vraag het mij nu nog wel eens af.

Inmiddels weet ik dat er veel ondernemers op deze manier door het ondernemerschap dwalen. Misschien nog wel meer uren werken dan in loondienst en amper een kwart ervan verdienen. Met alle frustratie, teleurstellingen en onzekerheden tot gevolg.

Om dat te doorbreken ben ik helemaal terug naar de basis gegaan. Ik heb samen met een coach mijn bedrijf afgepeld en opnieuw opgebouwd aan de hand van een aantal slimme stappen. Ik weet nu waar ik mij op moet focussen en dit is een verademing. Het geeft letterlijk rust en lucht. Maar het maakt ook dat ik er echt lol in heb. En het allerbelangrijks: ik kreeg ook klanten. Hell Yeah!
Naast mij te hebben gefocust op kennis en strategie heb ik mijzelf daarnaast ook flink onder handen genomen, want ik was wel gevoelig voor afleiders en een kei om mezelf te saboteren.
Niets menselijk is mij dus vreemd! Ook ik leek af te streven op een liefdadigheidsinstelling, maar ik weet dat het met de juiste stappen en mindset ook gewoon goed komt.

Ben je benieuwd naar mijn stappen?
Meld je dan aan voor de gratis Masterclass. Ik deel ze heel graag met je!