JOUW ONDERNEMERSDROOM ROADMAP

Wil jij je ondernemersdroom niet alleen een droom te laten zijn? Laat mij je helpen om je roadmap glashelder te krijgen en te gaan voor de realisatie van je ondernemersdroom.
Samen ontdekken we wie je bent, wat je heel goed kunt, hoe je het verschil wilt maken en hoe jij je ondernemersdroom kunt realiseren.
We gaan je ondernemersdroom vertalen naar concrete doelen, daadwerkelijke acties met als ultiem doel het leven van je ondernemersdroom!

MISSCHIEN HERKEN JE DIT?

 • Je hebt een JA gezegd tegen het ondernemerschap om je grote ondernemersdroom na te jagen, maar het overweldigd je allemaal behoorlijk.

 

 • Je weet het even niet meer. Je weet niet goed waar te starten of hoe te beginnen. Je bent je structuur kwijt en de te nemen stappen lijken immens groot.

 

 • Je twijfelt ineens aan alles. Aan jezelf, aan je ondernemersdroom, aan de dingen die je doet en aan je bestaan als ondernemer.

 

 • Je hebt een eindplaatje in je hoofd, maar de weg ernaar toe is één grote mist.

 

 • Het lukt je niet goed om de verbanden goed helder te zien tussen wie je bent, wat je goed kunt, waarin je het verschil wilt maken en je ondernemersdroom.

 

 • Het lukt je niet om te focussen, je doelen te behalen, je bereik te vergroten en omzet te generen.

 

 • Je hebt het idee dat je tegen de stroom inzwemt en niet echt vooruit komt.

 

 • Je merkt ook dat je veel gedachten hebt, die rondmalen en je enorm bezighouden.

LAAT WE SAMEN EEN DAG AAN DE SLAG GAAN EN JE HELDERHEID GAAN GEVEN!

 • Ik ben een enorme dromer en kan goed verbeelden, dit ga ik jou ook leren!
 • We gaan focus aanbrengen, door eerst naar jou te kijken. Wie ben jij, wat vind je belangrijk, wat kan je heel goed en waarin wil jij het verschil maken en bijdragen?
 • Samen gaan we je ondernemersdroom visualiseren, zodat we deze goed helder in beeld krijgen.
 • Met dit inzicht gaan we goed kijken naar welke stappen je als eerste moet zetten en daar aan gekoppeld stellen we doelen.
 • Een glashelder beeld en uitgewerkt pad gaat je onwijs veel zelfvertrouwen geven.
 • Je hoeft niet langer te dwalen in het ondernemerschap, je weet wat je te doen staat.
 • Ik beloof je dat je energie flink zal oplaaien en je gaat voelen hoe het is om met lol te ondernemen, want dat is het!

WAT ALS JE GEEN ACTIE ONDERNEEMT?

Dan ben je één van die ondernemers die blijft aanmodderen en aan het eind van het jaar haar droom in duigen ziet vallen.

Dan zal je nog meer uit koers raken en het vertrouwen in jezelf en in je ondernemersdroom gaan verliezen.

Je zal keihard werken, veelal op wilskracht en dit is niet de energie die je wilt hebben. Dat zal ook zeker niet bijdragen aan creëren en manifesteren.

Je gedachten gaan de waarheid worden. Je zult gedrag gaan vertonen om dit te bevestigen.

Je gaat klanten en omzet mislopen, want als jij het niet weet, dan zullen je klanten dit voelen.

Je zult teleurgesteld raken, omdat jouw gewenste doelen niet behaald worden.

JOUW INVESTERING (WANT DAT IS HET)

WAT KRIJG JE?

 • Een voorbereidingsgesprek vooraf.
 • De roadmap sessie van 9:00 tot 16:00 uur.
 • Coachingcall achteraf.
 • Je ontvangt een Trello template voor jouw strategische jaarplanning welke we deels samen op de dag zullen invullen
 • Enkel en alleen focus op jou en je te nemen stappen.
 • Praktische handvatten en oefeningen.
 • Glashelder inzicht in je ondernemerspad om je ondernemersdroom te realiseren!

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is de roadmap sessie geschikt voor mij?

De Roadmap sessie is geschikt voor alle startende vrouwelijke ondernemers die zelf de dienst is van haar bedrijf en dolgraag haar pad helder willen krijgen.

Hoeveel tijd kost dit traject?

We hebben voor aanvang een intake gesprek van circa een uur. De roadmap sessie is van 9:00 tot 16:00 uur. Twee tot drie weken later hebben we een coachingscall om te kijken hoe het met je gaat en of je nog ergens tegenaan loopt.  Jij zelf zal in deze periode keihard aan de slag moeten om je basis neer te zetten.

Hoe vinden de calls plaats?

Alle gesprekken kunnen live plaatsvinden om mijn kantoor in Meppel. Het voorbereidende gesprek en de coachingscall kunnen ook eventueel online georganiseerd worden.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de roadmap sessie online betalen, uiteraard ontvang je ook een factuur die je in je boekhouding kunt stoppen. Deze roadmap sessie kun je namelijk wegboeken als trainingskosten. Het is tevens mogelijk om in twee termijnen te betalen.

JE BENT AL HELEMAAL TOT HIER GEKOMEN!

Vind je het lastig om een keuze te maken? Snap ik helemaal. Toch wil ik je vragen om te kijken wat het je zal opleveren. Als jij vernieuwde energie hebt en een concrete uitwerking van je ondernemerspad, dan zal je dit rust, vertrouwen en heel veel plezier gaan brengen. 
En niets doen is ook een keuze hé! Maar als je niets doet, dan weet je zeker dat je altijd blijft krijgen wat je altijd kreeg. 

Is dit geen optie voor jou?
Twijfel dan niet langer en laten we samen aan de slag gaan!
Let’s go!

LIEVER VOOR EEN AANTAL WEKEN 1-OP-1 BEGELEIDING?

Wellicht heb jij je ondernemersdroom al wel helemaal helder, maar heb je juist behoefte aan iemand die langs de zijlijn met je meeloopt en ervoor zorgt dat je op koers blijft.
Ik kan daar ook zeker bij helpen. Kijk gerust naar mijn coachings mogelijkheden.