Leef jij je leven voluit?

Als jij ‘voluit leven’ in jouw woorden zou omschrijven, hoe zou deze omschrijving er dan voor jou uitzien? Met andere woorden wat betekent ‘voluit leven’ voor jou? Welke woorden, waarden en kleur geef jij deze betekenis?
De volgende vraag en die raad je vast al wel: Leef jij op dit moment je leven voluit volgens jouw betekenis?
De reden dat ik het vraag is dat ik om mij heen zoveel mensen ongelukkig zie zijn, omdat ze niet het leven leven wat van hen is. Ze zitten vast in conditioneren, in overtuigingen, in structuren en in verwachtingen.
Maar een essentiële vraag is: WAT WIL JIJ?  Wat wil jij echt en dan niet denken wat past het beste bij jou en je leefsituatie (gezin, relatie enz)? Maar wat wil jij diep van binnen?
Ik geloof namelijk dat als jij de dingen doet die je het allerliefst doet, vanuit liefde, fun en passie, dat het altijd past. Ik hoor je al bijna denken, Ja-maar….
Verantwoordelijkheid nemen voor je leven betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor je gedachten. Verander je gedachten en je leven zal ook veranderen.
Ik daag je uit: probeer je Ja-maar gedachten maar eens van een andere kant te bekijken en laat je verassen!