ONLINE PROGRAMMA:
MAAK VAN JE START EEN SUCCES

Bouw in 12 weken een stevige fundering voor groei en succes

HERKEN JIJ DIT ALS STARTER?

 • Met een dikke vette JA ben jij ondernemer geworden om je grote ondernemersdroom na te jagen, alleen alles bij elkaar overweldigd je behoorlijk.

 

 • Je hebt zoveel ideeën, dat je niet goed weet waar te starten of hoe te beginnen.

 

 • Je wilt iedereen wel helpen en vindt het daardoor lastig om keuzes te maken.
 • Ben jij echt die kei in je vak, maar dat hele ondernemerschap vind je maar ‘gedoe’.

 

 • Echt een duidelijke strategie heb je niet en je kijkt meer van dag tot dag.

 

 • Je werkt misschien wel meer uren dan toen je in loondienst werkte en heel eerlijk verdien je amper de helft ervan.
 • Focussen lukt niet goed, daardoor realiseer je geen doelen. Daarnaast word je bereik amper vergroot en genereer je onvoldoende omzet.

 

 • Als het op zichtbaarheid aankomt ervaar jij weerstand. Hoewel je weet dat je naar buiten moet treden, voelt je een rem.

 

 • Je begint je een beetje moedeloos te voelen, maar ook verdrietig en ook wel onzeker. Je begint aan jezelf te twijfelen en aan het gekozen pad. EN DIT IS NIET WAT JE WIL!

 

JE HOEFT HET ALS STARTER NIET ALLEEN TE DOEN.
LAAT MIJ JE HELPEN!

 • Want hoe zou het voor je zijn als je weet welke stappen je moet zetten?
 • Om stap voor stap te kunnen groeien als ondernemer en te bouwen aan een solide basis.
 • Kennis te maken met je meest ideale klant.
 • Een waanzinnig aanbod te ontwikkelen en te verkopen.
 • Dat je reële doelen formuleert en die met focus ook gewoon realiseert. 
 • Iedere maand je gewenste inkomsten gaat generen?
 • Geen keuze stress meer, geen uitstelgedrag, maar een duidelijke weg met vertrouwen.
 • Just getting the right things done!

IK DACHT OOK DAT IK HET ALS STARTER ALLEEN KON…….

Heel lang heb ik als starter in mijn eentje rondgedwaald in het ondernemerschap. Iedere keer dacht ik het zelf wel te kunnen. Daardoor ben ik heel ver gekomen, maar miste ik eigenlijk van alles net een beetje. Het ontbrak mij aan een helder doel en daardoor miste ik ook focus. Mijn doelgroep was onvoldoende helder, waardoor mijn aanbod niet aansloot. Zichtbaar was ik wel, voor iedereen zelfs en daardoor eigenlijk voor niemand. Inkomsten kwamen heel onregelmatig binnen, dat betekende dat ik niet goed kon bouwen aan een solide basis.

En ik ben ook het type dat iedereen wil helpen en wel 1001 ideeën heeft. Soms wist ik van gekkigheid niet waar te beginnen. Achteraf had ik veel eerder hulp moeten hebben. Gewoon iemand die mij vertelde waar te beginnen en in welke volgorde de stappen te zetten. Uiteindelijk heb ik de hulp gezocht en vielen er heel veel kwartjes. Jeetje wat een verademing om te weten wat je doet. Nu ik het weet brengt het zoveel rust, maar ook weer heel veel lol. Want heel eerlijk, als een kip zonder kop rondrennen in het ondernemerschap, is helemaal niet zo grappig.

Laat mij je helpen!
Bouw in 12 weken je bedrijf stap voor stap met het online programma
‘Maak van je start een succes’ 

Het programma bestaat uit 12 module, welke dat zijn zie je hieronder.
Een module bestaat uit een video en een werkboek met vragen en opdrachten. Iedere week ontvang je een mail met een nieuwe module. Iedere 3 weken is er een online Q&A waar jij al je vragen kunt stellen. Deze meetings zullen bestaan uit maximaal 5 mede ondernemers. Geen massale Q&A’s, maar juist ruimte en aandacht.
Heb je tussendoor vragen, mag je altijd mailen. Op sommige opdrachten ontvang je ook feedback.

Dit programma start iedere eerste maandag van de maand. Behalve de maand juli. 

#

Module 1:
Persoonlijk Leiderschap

In deze module draait het om jou! Wie je bent als persoon en als ondernemer. Waar je voor staat en wat je belangrijk vindt. Je gaat opzoek naar datgene wat jou in de kern motiveert en ontdekt waarom het voor jou zo belangrijk is om dit pad te lopen.

#

Module 4:
Jouw Waardepropositie

Wat maakt jou uniek? In deze module krijg je zicht op jouw waarde en de waarde die je aan jouw ideale klant kunt leveren. Je gaat ontdekken waar jouw krachten liggen en wat jouw onderscheidend vermogen is. Waarom moet de klant voor jou kiezen?

#

Module 7:
Branding

We gaan je identiteit meer kleur en vorm geven. Je gaat bepalen hoe je gezien wil worden en stemt daar al je acties en uitingen op af. Je wilt dat waar je voor staat en in gelooft herkenbaar is voor jouw ideale klant. Je wilt dat dit klopt.

 

#

Module 10:
Je financieel plan

It’s all about the money! In deze module gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in jouw financiën. Misschien niet het meest sexy onderwerp, maar wel een belangrijk onderwerp. Hoe meer inzicht jij hebt, hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken en bij te sturen. Meten is écht weten!

#

Module 2:
Jouw succes mindset

We gaan inzoomen op jouw gedachten. Welke gedachten helpen je doorzetten en welke gedachten heb je die je tenslotte belemmeren en klein houden? In deze module ga je voor optimale mentale weerbaarheid en ontdek je jouw succes mindset.

#

Module 5:
Je concept

Ondernemen is net puzzelen. Je gaat nu een aantal puzzelstukjes samenbrengen tot jouw concept. Jouw businessconcept! Je gaat bedenken hoe jij je klant gaat bedienen, hoe je aanbod eruit komt te zien en wat je verdienmodel gaat worden.

 

#

Module 8:
Je marketingplan

Je gaat aan de slag met je marketingplan. Hierin beschrijf je alle activiteiten die er op gericht zijn om jouw product of dienst in de markt te zetten. Concreet werk je met dit plan naar zichtbaarheid en bereid je je klant voor op sales.

 

#

Module 11:
Je doelen

Zonder doelen heb je geen richting. Vandaar dat het tijd is om jouw stip op de horizon te zetten. Waar wil jij naar toe met je bedrijf? Wat wil je realiseren? Je gaat korte én lange termijn doelen formuleren,. Je gaat van actie naar concreet resultaat.

#

Module 3:
Jouw ideale klant

Wie wil jij helpen en als ideale klant hebben? Je gaat je in deze module inleven in je ideale klant. Wat maakt deze persoon tot jouw ideale klant? Hoe beter jij je klant kent, hoe duidelijker jij je aanbod kunt laten aansluiten op de behoefte van de klant.

#

Module 6:
Je aanbod

Het is tijd voor je aanbod! De grote lijnen van je aanbod heb je in de vorige module al geschertst. Nu ga je de diepte in en je aanbod uitwerken. Deze helemaal klaar maken, zodat je er daadwerkelijk mee naar buiten kunt gaan treden.

 

#

Module 9:
Sales

YES, nu gaat het echt serieus worden! Dit is een module waar vaak weerstanden ontstaan. Samen gaan we aan de slag met je mindset en gaan we de klantreis inzichtelijk maken en plannen smeden hoe jij leads kunt generen om deze te laten eindigen in sales.

#

Module 12:
Strategisch jaarplan

Deze laatste module zal parallel lopen met de andere modules. Je ontvangt van mij namelijk een Trello strategisch jaarplan, waar je vanaf module 1 in gaat werken. Gaandeweg je reis ga je het plan vullen en gaat dit de basis vormen van je onderneming. Zodra je deze module hebt afgerond, is jouw strategisch jaarplan ook compleet.

ACTION IS THE FOUNDATIONAL KEY TO ALL SUCCES! READY?

NU JE WEET WAT HET INHOUDT, BLIJFT ALLEEN NOG DE VRAAG WAT JIJ ALS STARTER GAAT DOEN?

Keuzestress? Ik kan me dat helemaal indenken. Je begint net als ondernemer en hebt daardoor hoogstwaarschijnlijk nog geen groot budget met reserves waar je eindeloos uit kunt putten. Maar onthoud dat je (geld) eerst moet geven, om het te verdienen. Maar nog belangrijker, kijk niet naar wat het je gaat kosten, maar bedenk daar in plaats van wat het je zal opleveren?

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het 'Maak van je start een succes' programma geschikt voor mij?

Het ‘Maak van je start een succes’ programma is geschikt voor alle startende vrouwelijke ondernemers die zelf de dienst zijn van haar bedrijf. Je wilt als startende ondernemer beginnen of bent al een eindje op weg. (Maximaal 1 jaar) Het programma is echt bedoelt om de basis op te zetten. We beginnen dan ook helemaal met een schone lei. Twijfel je? Stuur mij een mail, dan plannen we een afspraak om je twijfels te bespreken. Je kunt mij bereiken via info@clairecompagner.nl

Hoeveel tijd kost dit traject?

Het traject duurt maximaal 12 weken. De modules kun je in je eigen tempo maken. De Q&A’s worden gepland om de 3 weken. 

Hoe vinden de calls plaats?

De Q&A’s vindt online plaats door middel van Zoom. De link ontvang je vroegtijdig in de mail.

Hoe kan ik betalen?

De betaling gaat online. Kies je voor een betaling in twee termijnen, dan ontvang je voor het tweede termijn een factuur in de mail.