ONTDEK JOUW UNIEKE WHY FORMULE

Bestel het dikke werkboek met 50 vragen en ontdek jouw unieke (ondernemers) WHY voor meer richting, focus, persoonlijke en zakelijke groei!

HERKEN JE DIT?

 •  Je ben druk met je bedrijf bezig, maar echt stappen zetten zoals je wenst lukt (nog) niet.

 

 • Je leeft best wel in de waan van de dag en echt een idee waar je heen wilt met je bedrijf heb je (nog) niet.

 

 • Je twijfelt veel. Over jezelf als ondernemer, maar ook over je richting en de stappen die je wilt zetten. Je weet het soms gewoon niet meer.
 • Je merkt dat je onzekerheid je remt in het voluit ondernemen. Hierdoor lukt het je net niet om kansen te pakken, je uitgezette acties leiden tot weinig of geen resultaat en klanten en omzet blijft uit.

 

 • Je betrapt jezelf ook wel eens op vermijdend of uitstelgedrag.

 

 • Ondanks de onzekerheid en sommige twijfels voel je ook dat het vlammetje nog niet is gedoofd. Je verlangt naar richting en duidelijkheid. Je wilt vol vertrouwen kunnen ondernemen.

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE……

 • Vanuit een diep innerlijk vertrouwen kunt staan voor wie je bent, kunt staan voor datgeen waar je in geloofd en te brengen hebt. Dat je geloofd en voelt dat je ondernemer bent. 

 

 • Je weet wat je richting is en welke stappen je moet zetten. Je ervaart rust en vertrouwen door een heldere stip op de horizon.

 

 • Je weet welke gedachten je dienen en welke je beslist niet dienen. Met simpele tools houd jij de regie over je gedachten en laat je ze voor je werken.
 • Je een diepe focus hebt. Je weet waar je heen wilt, je weet wat belangrijk voor je is en wat het ondernemerschap je gaat brengen

 

 • Met een positieve zelfbeeld naar jezelf kunt kijken en deze energie voelt en uitstraalt. Dat je kansen en mogelijkheden ziet, benut en tot een succes brengt.

 

 • Het vlammetje in jou voluit mag branden en dat niets en niemand je in de weg staat.

HET WERKBOEK: ONTDEK JE UNIEKE WHY FORMULE

Het werkboek bevat 50 vragen en opdrachten. Het eerste deel helpt je in 4 stappen jouw unieke WHY te vinden. Met de centrale vraag: Waar sta jij voor op in de ochtend.
In het tweede deel kijk je naar jezelf als ondernemer en ontdek je wat je belemmert om er vol voor te gaan en krijg je tools mee om je niet dienende gedachten om te zetten naar krachtige dienende gedachten. Je gaat tevens in 6 stappen van bewust naar onbewust niveau kijken naar jezelf als de ondernemer die je graag wilt zijn. Je sluit af om voor jezelf de acties te formuleren die je gaat ondernemen. Om je te helpen dat je deze acties daadwerkelijk gaat ondernemen, ontvang je als BONUS mijn strategische jaarplanning template in Trello. Deze jaarplanning helpt je vooruit plannen, geeft je structuur en je ziet in één opslag wat te doen.

Bestel het werkboek en je ontvang de download link in je mailbox.

HI! Ik ben Claire

Ook ik ken de zoektocht naar mijn pad. Dat deze weg geen rechte lijn is heb ik ook ondervonden. Het ging eerder door diepe dalen en over hoge pieken. En soms stond ik vast. Dan wist ik echt niet meer welke kant ik op moest. Wat mij onwijze onzekerheid gaf, veel twijfels opleverde en ook wel grote emoties.

Ik heb nooit opgegeven, heb gestoeid en iedere keer weer nieuwe keuzes gemaakt. Zo begon ik met een brede doelgroep met brede interesses en steeds meer ben ik gaan trechteren en ben ik meer specifieker geworden in mijn aanbod. Steeds weer bijschaven en uitproberen. Nu ben ik ook iemand die erg in de actiemodus zit en liever iets probeert om erachter te komen of het werkt of niet, dan streven naar het perfecte en dan moet concluderen dat het niet werkt. Zo heb ik ook min of meer mijn pad gevonden, gewoon doen en continue leren.

Eenmaal op de juiste track wist ik het ook. Het ondernemen gaat veel moeiteloze en het verhaal naar buiten brengen kost minder moeite. Ik geloof het verhaal en als ik het geloof geloven anderen het ook. Ook heb ik veel meer focus en kan ik echt mijn bedrijf bouwen. Maar vooral ook genieten van het ondernemerschap!

ZET EEN STAP IN DE GOEDE RICHTING

‘Kennis is macht’ zeggen ze wel eens, daar geloof ik wel in. Met name als het over jezelf gaat. Hoe beter jij jezelf kent hoe passende je keuzes kunt maken.
Wil jij ook stappen zetten, je zelfkennis vergroten, je pad helder krijgen en gaan voor diepe focus, bestel het werkboek met ruim 50 vragen en ga aan de slag.

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is de training geschikt voor mij?

De training is geschikt voor jou als ondernemer als jij graag je pad wilt vinden en verlangt naar richting en focus.

Hoeveel tijd kost de training?

Hoe lang de training duurt is lastig inschatten. Het hangt ervan af hoe fanatiek jij ermee aan de slag gaat. Je download het werkboek en kunt het printen als je wilt en er in je eigen tempo ermee aan de slag. Er zit geen tijdslimiet op.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de training betalen door de training te selecteren. Deze gaat vervolgens naar het winkelmandje waar je de training via Ideal kunt betalen. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je de downloadlink in je mailbox. (vergeet niet je spam te checken) Tevens ontvang je een factuur die je kunt gebruiken in je boekhouding.

Als ik iets niet begrijp?

Als er onduidelijkheden zijn of vragen, mag je mij uiteraard altijd mailen. Ik zal proberen je zo snel als mogelijk antwoord te geven.
Je kunt je vragen mailen naar: info@clairecompagner.nl

Kan ik de kosten opvoeren als bedrijfskosten?

Je kunt de kosten van deze training opvoeren als bedrijfskosten. De btw is aftrekbaar. 

Mag ik de training delen?

Je mag de training niet delen. Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden op de website www.clairecompagner.nl

JE HEBT ALLES DOORGELEZEN…

Hoe lang blijf je nog heen en weer scrollen?
Als je niets doet, blijft je hetzelfde krijgen wat je altijd kreeg. Jij wilt toch stappen zetten? Gaan voor ondernemerschap vanuit vertrouwen? Je boodschap verspreiden en anderen helpen? 
Twijfel dan niet langer en ga ermee aan de slag. De mini training is een investering en bedenk wat het je zou opleveren in plaats van wat het je kost.
Let’s go!