Selecteer een pagina

MINI WORKSHOP

Koud water zwemmen
Zondag 3 april 9:00 –  10:00 uur
Locatie: Engelgaarde Meppel (Blijdenstein)

Hi Braveheart! Durf jij de uitdaging aan?
Laat je verrassen en ervaar wat ademhaling en koud water met je doet. Ik leer je hoe je focus kunt houden, je adem kunt controleren en vol vertrouwen het water in kunt. Eenmaal in het water blijf ik bij je, zodat je rustig en ontspannen bent en de magie kunt voelen!

Kosten: Deelname is gratis (meld je wel even aan)

Note: Deelname is op eigen risico. 

VOLLE MAAN DIP

Zaterdag 16 april van 21:00 tot 21:30 uur
Locatie: Surfstrandje Belterwijde (Wanneperveen)

Kom samen dippen onder de maan en voel de magie. Want echt dit is heel bijzonder. Keer tijdens de volle maan diep naar binnen, laat los wat je niet meer dient en zet nieuwe intenties. Laad je op en voel je innerlijke kracht. Heb je nog niet eerder in het koude water gezwommen, geen probleem. Ik begeleid je de hele weg en geef je het vertrouwen dat je het kunt.

Kosten: Deelname is gratis (meld je wel even aan)

Note: Deelname is op eigen risico. 

Volle maan dip 2

TAKE A DEEP DIVE!

1- op -1 coaching
Locatie: buiten

Voel je dat je op een punt staat dat je een beslissing moet nemen, maar heb je nog niet de moed gevonden om deze te nemen. Of voel je dat je meer uit je leven kunt halen dan dat je nu doet, maar weet je niet welke stap je moet zetten. Misschien ben je je passie kwijt of zit je in totale onbalans. Wat je vraag ook is, waarschijnlijk is het tijd voor actie. Laten we samen je vraag uitdiepen en ontdekken wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Grote kans dat je meer uit je hoofd moet komen en mag gaan vertrouwen op jezelf.

Coaching met mij vindt buiten plaats. Het kan zijn dat we oefeningen in het bos gaan doen of we plonsen samen het water in. Het kan zelfs voorkomen dat ik mijn Sup in zet. In ieder geval is het de combinatie van buiten zijn met actie. Ik kan tegen je aan kletsen, maar het is veel krachtiger dat je het resultaat van je actie zelf gaat ervaren.

Durf jij het aan?