WAT BEN IK DANKBAAR EN TROTS
DAT IK MET DEZE MOOIE VROUWEN HEB
MOGEN SAMENWERKEN.

Het was een eer!

Toen ik mijn eigen bedrijf startte wist ik niet waar te beginnen. Zoveel ideeën en dingen in mijn hoofd die geregeld moesten worden, waardoor alles door elkaar liep. Na de gesprekken met Claire kreeg ik nieuwe energie en had ik helder waar te beginnen en wat te doen. Dat geeft zo veel vertrouwen! De live dag heeft enorm geholpen om mijn bedrijf richting te geven. Waar liggen mijn passies, mijn krachten en welke klanten wil ik bedienen? Dit helpt mij om de juiste opdrachten te kiezen en is de basis voor mijn website. Claire barst van de energie wat super aanstekelijk werkt! Door haar kennis en ervaring weet en voelt ze precies wat je nodig hebt. Bedankt Claire en tot snel!

Geertje Schonewille

www.effision.nl

Bedankt Claire!. Je hebt me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester heb ik later begeleid in het helder krijgen van haar ondernemersdroom.
Ze heeft hier een hele mooie blog over geschreven. Laat je inspireren door haar verhaal! Klik hier om te lezen.

Hester Arkes

www.hesterarkes.nl

Tijdens de intake stelde Claire bijna direct de juiste vragen en die raakten me waardoor ik wist dat het goed zat. De live dag stond in het teken van gefocust kijken naar waar ik naar op zoek was, naar mezelf en mijn kernwaarden. Door de gestructureerde werkwijze en de oefeningen en het huiswerk ben ik heel concreet dingen te weten gekomen over mezelf. Ik heb heel concreet in beeld wat belangrijk voor me is en daar kan ik nu elk moment op terug vallen bij het maken van keuzes. In de periode na de live dag heb ik mooie ontdekkingen gedaan en ben verder gegroeid in wat ik die dag ontdekt heb. Een zeer waardevolle ervaring. Claire weet met mooie tools en een objectieve en gevoelige kijk dingen helder te krijgen. Echt een aanrader om zo met een beetje hulp naar jezelf te kijken.

 

Marijke Cramer

OVERIGE OPMERKINGEN NA GROEPSTRAININGEN……

In twee dagen heb ik meer geleerd dan in vier maanden coaching van een businesscoach.

Wat heerlijk dit! Ervaringen delen, tips, tools en praktische adviezen. Je kunt mij niet blijer maken.

Niet alleen waardevol wanneer je bedrijf nog in de kinderschoenen staat, maar ook wanneer je weer eens goed wilt reflecteren en focussen.

De uitleg is helder en geeft stof tot nadenken. Het samenwerken geeft een boel inzichten.

Bedankt voor de inzichten, stof tot nadenken en de inspirerende dag!

Ik verwacht mijn omzet te verdubbelen door dit programma. Er zit veel kennis in en de groep geeft waardevolle inzichten.

Reviews

 

 

 

 

 

The nice thing
about teamwork, is
that you always have others
on your side. 

HEB JE HET AL GEZIEN?

Ik geef zeker twee keer per maand een GRATIS Masterclass: Zet slim je startersstappen.
Geef je op en ontdek welke 5 cruciale startersstappen er voor jou toe doen. Stappen die je helpen bij het bouwen van een stevige ondernemersbasis, zodat jij van hieruit klanten gaat krijgen en groeit naar een gezond inkomen.