Say YES and make it happen!

Ga voor die krachtige JA!
Van werknemer naar zelfstandig ondernemer
3 maanden programma

Wat gaaf dat je hier bent! Laatst zei iemand tegen mij: ‘Claire, ik kwam toevallig uit op jouw website.’ Ik geloof niet echt in toeval, maar geloof meer dat alles een reden heeft. Dat jij hier bent, heeft ook een reden. Misschien weet je de reden nog niet, maar het zal ongetwijfeld te maken hebben met je drang naar vrijheid en de zoektocht naar meer voldoening.

Het ondernemerschap kan je deze vrijheid en voldoening bieden. Het geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat jij je volledige potentieel kunt benutten. Het ondernemerschap geeft je ruimte om alles te doen op jou manier, binnen jouw richtlijnen en voorwaarden. Je hoeft aan niemand meer verantwoording af te leggen, alleen aan jezelf. Het ondernemerschap geeft je ook de ruimte om zelf te kunnen bepalen wat je wilt doen,  wanneer je wilt werken, hoe je wilt werken, waar en met wie. 

 

Denkend aan de stap naar het ondernemerschap kan je dus aan de ene kant een gevoel van avontuur voelen, maar aan de andere kant kan je ook twijfels en onzekerheid ervaren. Het is ook niet niks. Je vaste baan geeft je ‘zekerheid’. Je kent je weg in je werk, je collega’s, je weet wat er van je verwacht wordt en je weet dat je iedere maand een bepaald bedrag gestort krijgt. Wat doe je dan, hé?

Ik zie om mij heen dat voor velen de angsten groter zijn dan het verlangen naar avontuur. Het lukt ze dan niet om door de angsten heen mogelijkheden te zien, met het gevolg dat ze het avontuur niet aandurven. Persoonlijk vind ik dit jammer, omdat ik ook weet dat je met wat hulp langs de zijlijn echt kunt werken aan deze twijfels, angsten en onzekerheden. Het zou toch ontzettend jammer zijn dat als je straks 20 jaar verder bent en je kijkt over je schouder, dat je tegen jezelf moet zeggen, shit, had ik maar……..

 

Dare to deam big and take the action to make it happen!

 

Herken je (deels) dit gevoel: 

→ Je haalt geen energie meer uit je baan in loondienst. Het kost eerder energie.
Je merkt dat je steeds meer weerstand krijgt tegen nieuwe projecten/opdrachten
Je ervaart weerstand tegen de regeltjes en krijgt de neiging om ze te willen negeren
Je geduld raakt op en tot tien tellen lukt bijna niet meer
Je ervaart op zondagmiddag/avond een drukkend gevoel in je buik en je slaapt slecht.
→ Je ervaart dat de sfeer eigenlijk helemaal niet zo positief is op het werk
Je merkt dat je steeds vaker wegdroomt en andere mogelijkheden ziet
Je droomt over eigen baas zijn
Je droomt over de vrijheid en ervaart hierbij een warm gevoel
In je droom zie jij jezelf het stralend middelpunt zijn, vol in je kracht en vol van betekenis zijn
Je voelt tijdens deze dromen een gevoel van rust en ruimte over je heen komen
Je voelt dat je de hele wereld aankunt
Tegelijkertijd ervaar je bij deze gedachten een gevoel van paniek
Je ervaart gedachten als: Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten?
Je voelt spanning op het moment dat je aan de financiële onzekerheid denkt
Je voelt paniek, omdat je niet weet hoe het aan te pakken
Je ervaar chaos in je hoofd op het moment dat je denkt aan de gevolgen voor je huidige leefstijl, gezin, familie en vrienden

Hoe zou het zijn….

Om al deze gedachten en beelden glashelder te hebben. Keuzes worden vaak niet gemaakt, omdat we zoveel chaos van gedachten ervaren in ons hoofd en daarbij allerlei emoties ervaren, dat het te veel wordt. 
Samen kunnen we deze gedachten gaan ordenen. Gaan ervaren welke gedachten van jou zijn of wat misschien gedachten van iemand anders zijn en die je als waarheid hebt aangenomen. Ook ervaren wat er gebeurt als je de gedachten gaat ombuigen of in een ander kader gaat zetten. Verander je namelijk je gedachten, dan verandert ook je emotie en je gedrag.
Hoe zou het zijn om samen te onderzoeken naar wat je wel wenst, maar ook zicht te krijgen op wie je bent, wat je kunt en wat je belangrijk vindt in je leven. De grote WHY vraag. Hoe wil jij van betekenis zijn? Wat geeft je voldoening? Wat zorgt ervoor dat je vrijheid ervaart. Hoe kun jij je talenten en potentieel volledig inzetten. Hoe wil jij je leven leiden? Op het moment dat je dit helder hebt, wordt het ook makkelijker om keuzes te maken en weet je ook of de stap naar het ondernemerschap een keuze is vanuit een zuivere intentie en geen vlucht is.

Programma: Say YES and make it happen!

In 3 maanden ga ik je intensief off- en online begeleiden om samen te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Ook gaan we kijken wat je tegenhoudt in het zetten van de stappen richting het ondernemerschap. Je krijgt tools mee om deze mitsen, maren, angsten, twijfels en onzekerheden los te laten en om te ruilen voor sterke krachtige gedachten vanuit vertrouwen.
Ook ga jij in deze 3 maanden het ondernemerschap onderzoeken. Je krijgt zicht op de rol als ondernemer en zicht op je ondernemers skills. 

Dit programma is echt gericht op jou als medewerker in loondienst met een groot verlangen naar het ondernemerschap. Je wilt graag de stap zetten, maar durft dit (nog) niet of je weet niet hoe.
De focus ligt echt op werken aan de binnenkant. Jezelf leren kennen, je angsten leren kennen, maar ook weten wat je belangrijk vindt. Het ondernemerschap kan een flinke rollercoaster worden, hoe beter jezelf kent, hoe makkelijker je de rollercoaster door komt. Ook tegenslag kun je makkelijk opvangen en keuzes kun je weloverwogen maken. Ken jij jezelf, vertrouw jij op jezelf, geloof jij in je plan, dan sta echt 2-0 voor en kun je gaan voor het succes.

Aan het eind van deze 3 maanden ben jij in staat om een keuze te maken. Is het aan het eind van het programma een dikke vette JA, dan is het mogelijk om door te stromen naar het 6 maanden programma, waar we echt vorm gaan geven aan je bedrijf.

Inhoud programma:

  • 3 maanden samenwerken richting die Krachtige JA voor het ondernemerschap
  • Je start met een live kick-off (dagdeel)
  • Je ontvangt een werkboek met opdrachten
  • Je hebt 3 maanden lang de ruimte om mij te contacten voor vragen en feedback
  • Je hebt 3 live momenten 1 op 1, van circa 1.5 uur
  • We sluiten de 3 maanden af met een lunch

Jouw investering:

Dit programma kost: €647,00 (excl. BTW)

Het is ook mogelijk om het programma in 3 termijnen te betalen.
Dan wordt het termijnbedrag €237,00 (Excl. BTW)

Wanneer

Het programma start op 20 januari. Je kunt het hele jaar door instromen. Het programma begint met een kick-off van ongeveer een dagdeel welke we samen inplannen, vervolgens duurt het programma 3 maanden. De datum voor de overige live dag ontvang je tijdens het programma. De coaching momenten stemmen we gezamenlijk af.

Waar

Alle live momenten en coaching vinden plaats aan de Zomerdijk 9e in Meppel. In overleg is het mogelijk om de coaching eventueel via Skype of Zoom te laten verlopen.  

Voel jij aan alle kanten dat dit HET moment is en ben jij enthousiast over wat je hierboven hebt gelezen.

Waarom samenwerken met mij?

Werken met mij staat garant voor bruisende energie, focus en directheid. Dit is namelijk wat ik met mij meeneem. Vanuit deze energie help ik hoogopgeleide ambitieuze vrouwen in loondienst die graag de stap willen zetten naar het ondernemerschap, maar dit (nog) niet aandurven of niet weten hoe. 
Met mijn kennis en ervaring als ondernemer, maar ook in loopbaanbegeleiding, HR advies en als sporter, laat ik ze zien wie ze écht zijn, zodat ze leren vertrouwen op hun potentieel. Door mijn actiegerichtheid maken ze de juiste stappen om te gaan voor vrijheid en succesvol ondernemerschap. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voel jij aan alle kanten dat dit HET moment is en ben jij enthousiast over wat je hierboven hebt gelezen.