STERKER DAN OOIT! 

4 MAANDEN OFF- EN ONLINE GROEI TRAJECT

Ontwikkel een sterke ondernemersmindset, vaar je koers en ga voor optimale focus en resultaat.

KEEP IT SIMPLE…

Het steker dan ooit traject is eigenlijk ontstaan vanuit een behoefte die ik zelf had en nog steeds wel heb en dat is het gevoel hebben dan ik het niet alleen hoeft te doen. Toen ik als ondernemer begon wilde ik alles alleen doen. Ik vond het ook wel lastig om om hulp te vragen, ook wilde ik er mijn geld niet aan uitgeven, daar had ik namelijk andere plannen voor.
Ik moet zeggen dat ik best wel heel ver ben gekomen in mijn eentje, MAAR wat er iedere keer gebeurde was dat ik 10 meter voor de finish strandde. Ik zette net niet door en zette net niet die laatste stap en dat had voornamelijk te maken met gedachten die ik over mijzelf had die ineens zo groot waren dat ik het niet aanging. Met het gevolg dat ik alles wat ik opzette niet tot een succes bracht. Hetgeen wat ik dacht en tegen mijzelf zei, werd de waarheid.

Achteraf gezien was het heel fijn geweest om iemand om mij heen te hebben die langs de zijlijn had gestaan en met mij mee had gelopen. Die met mij had kunnen sparren, mij weer op scherp had kunnen zetten, naar mijn onzekerheden had geluisterd en mij weer een duwtje naar voren had kunnen geven. 
Ik heb dan ook uiteindelijk geïnvesteerd in een businesscoach en de sprongen die ik dat jaar heb gemaakt, waar dan ook immens.
Ook is samen ondernemen gewoon zo veel leuker.

Met mijn sterker dan ooit traject wil ik langs jouw zijlijn staan, waarbij we ons richten op het ontwikkelen van een sterke ondernemersmindset, gaan voor een duidelijke richting en focus. Ik vind het belangrijk dat jij leert vertrouwen op jezelf, op je eigen kunnen waarbij helderheid in richting en focus je ontzettend gaat helpen. We gaan keihard doelen stellen en deze realiseren, zodat jij aan het einde van het traject flinke meters hebt gemaakt, je een sterke ontwikkeling hebt doorgemaakt, maar ook echt daadwerkelijk omzet gaat draaien.

Onvoldoende vertrouwen in jezelf met daarbij geen gevoel van richting, leidt jou tot die dikke 60% van de ondernemers die na het eerste jaar stopt.
Dat gaat niet gebeuren!

Het sterker dan ooit traject is een maatwerk traject en start 2x per jaar. In september om nog flink te knallen in het tweede halve jaar en in januari om gelijk een goede start te maken.. De begeleiding is 1 op 1, dit kan live zijn, maar ook online. Ik sta al die 4 maanden aan je zijlijn, ben je grootste supporter en ben ten alle tijden beschikbaar om te sparren en je te helpen. We gaan het vooral niet moeilijke maken dan het is, maar we gaan wel voor optimaal resultaat.

WAT GAAN DEZE 4 MAANDEN JE OPLEVEREN?

• Een growth mindset switch. Je maakt een switch van angst en onzekerheid, naar vertrouwen en mogelijkheden. 

• Meer zelfvertrouwen. Je gaat grenzen verleggen en ervaren dat dit onwijs gaat opleveren. 

• Zelfinzicht. Je kent en erkent je doemgedachten, je obstakels. Je gaat ze niet meer onder het tapijt schuiven, maar hebt de tools in handen om in de regie te blijven. 

• Richting. Je stapt uit de waan van de dag en leert verder vooruit kijken. Je weet waar je het aankomende (halve) jaar heen wilt met je bedrijf.

• Structuur. Je leert strategisch naar je stappen te kijken en bouwt hierom heen een heel actieplan, zodat je precies weet wat je te doen hebt.

• Off- en Online zichtbaarheid. Je kent je sterke punten, je weet deze neer te zetten. Je kent je boodschap, je kent je richting en durft ervoor te gaan staan.

• Vanuit vertrouwen durf je keuzes te maken die je voorheen niet durfde te maken. Je gaat er vol voor om je onderneming verder vorm te geven, jouw ideale klant te helpen en haalt hier voldoening en plezier uit.

• Je weet je energie zo in te zetten dat je creativiteit oneindig is, je de wereld aankunt en geen moment meer twijfelt of de stap naar het ondernemerschap de goede stap was. Je weet het zeker!

• Groei in omzet. Jouw sterke ondernemersmindset, je helder richting en je focus kan alleen maar leiden naar omzetgroei. 

Hi! Ik ben Claire

Als ondernemers mindset coach help ik ondernemers die net zijn begonnen of al een eindje op weg zijn, maar net niet die groeistap kunnen maken. Ze lopen vast, draaien rondjes en weten niet goed welke stap te zetten. Het zelfvertrouwen is laag en de twijfel slaat toe. 
Ik werk graag aan het versterken van een krachtige ondernemers mindset. Dit is in mijn beleving de basis. Je kunt namelijk net zo veel tools inzetten, als jij niet in jezelf en in je bedrijf geloofd, naar wordt het een lastige missie.
Ik help dan ook graag bij het vergroten van het zelfvertrouwen, het helder maken van je ondernemers why en het helder krijgen van je boodschap. Als jij weet waarom je doet zoals je doet, zal je ook richting krijgen. Richting geeft vertrouwen, zichtbaarheid en met focus leidt dit tot succes.

Ik ben zelf ook lang zoekende geweest, ik vind ook ontzettend veel dingen leuk en kon moeilijk mijn richting vasthouden, omdat ik niet echt een richting had. Het gevolg was hard werken en iedereen aanspreken, maar ook net niemand. Ik ken de zoektocht, de onzekerheid en de onrust. Wat mij heeft ‘gered’ is mijn grote wil om het tot een succes te brengen. Ik heb veel aan wedstrijdsport gedaan en wilde gewoon niet opgeven. 

Mijn energie is groot en met mijn energie zal ik je meenemen in het groter denken. Ik zie veel mogelijkheden, ‘kan ik niet’ ken ik niet echt. Ik ken de kracht van onze mindset en ik ken ook de onbegrensde mogelijkheden als we onze gedachten voor ons laten weten. Met zelfinzichten, structuur en focus kan ik jou helpen om die stap te maken die je dolgraag wilt maken. 

Ik vergelijk het ondernemerschap vaak met sporten. Je bent de amateur en geniet van het ‘aanklooien’, wat uiteraard helemaal prima is, maar verwacht dan ook geen topprestatie. Of je bent die topsporter die maar één weg kent en dat is de weg naar het succes. Ik heb ook de switch gemaakt van de amateur naar de topsporter. Wat wil jij?

WAT ALS JE GEEN ACTIE ONDERNEEMT?

Krijg je wat je altijd kreeg.

Zal je richtingloos blijven en je verwachte resultaat zal uitblijven.

Je zal klanten mislopen, omdat je niet helder je verhaal kunt vertellen.

Je zal jezelf verliezen in de waan van de dag en geen rust en ontspanning ervaren. 

Je zult beïnvloedbaar blijven voor andere meningen en hierdoor niet in staat zijn om een stevige positie in te nemen.

STERKER DAN OOIT – GROEI TRAJECT

Het is mijn missie om ondernemers te helpen bij het vergroten van hun ondernemers mindset, zodat ze met vol vertrouwen kunnen staan voor wie ze zijn, voor hun onderneming, hun boodschap kunnen uitdagen en anderen kunnen helpen. Met daaraan gekoppeld richting en focus, zal ze onweerstaanbaar maken als ondernemer en kunnen ze niets anders dan succesvol zijn.

Tijdens dit 4 maanden maatwerk traject werken wij intensief samen. Ik sta langs de lijn als je trouwste supporter, ik loop een eindje met je op en geef je waar nodig een duw in de rug, maar laat je voornamelijk zelf ervaren hoe je je gedachten voor je kunt laten werken. Samen ontdekken we je richting en leer ik je hoe focus te houden.

JOUW INVESTERING

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is de traject geschikt voor mij?

Het traject is geschikt voor de startende ondernemer of de ondernemer die al even op weg is en die echt voelt dat er stappen ondernomen moeten worden. We gaan niet meer voor de amateur, maar voor de topsporter. Om te starten met dit traject moet je bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan groot zijn. We gaan er flink tegenaan en ik verwacht ook echt commitment. Je gaat onwijs veel leren en dit zal echt gaan opleveren. 

Hoeveel tijd kost de training?

De traject duurt 4 maanden. We hebben iedere maand een live check up, om de week een online call en iedere week spam ik je via de whatsapp.

Hoe kan ik betalen?

Voordat je start met het programma geef je akkoord voor de wijze van betaling. Je kunt hierbij kiezen tussen een 1 termijn betaling, 2 termijnen of een betaling in 4 termijnen. Ik zal je afhankelijk van je keuze een factuur sturen.

Kan ik de kosten opvoeren als bedrijfskosten?

Je kunt de kosten van deze training opvoeren als bedrijfskosten. De btw is aftrekbaar. 

JE HEBT ALLES DOORGELEZEN…

Lastig of niet een keuze maken. Snap ik helemaal. Hik je tegen het bedrag aan, dan wil je vragen om te kijken wat het je zal opleveren. Als wij samen er flink tegenaan gaan, dan heb je mijn training er zo weer uit. 
En niets doen is ook een keuze hé! Als je niets doet, dan weet je zeker dat je altijd blijft krijgen wat je altijd kreeg. 

Is dit toch geen optie voor jou?
Twijfel dan niet langer en ga ermee aan de slag. Vraag een gesprek aan, dan gaan we er samen voor!
Let’s go!