VAN STARTER NAAR ONDERNEMER

Op-maat business & mindset coaching programma

Een vrij in te vullen traject wat naadloos aansluit op jouw proces. Van mij ontvang je heel veel praktische en strategische tools, maar ook een hele grote focus op jouw ondernemer succes mindset. In mijn ogen de sleutel tot succes.

HERKEN JIJ DIT ALS STARTER?

 • Met een dikke vette JA ben jij ondernemer geworden om je grote ondernemersdroom na te jagen, alleen alles bij elkaar overweldigd je behoorlijk.

 

 • Je hebt 1001 ideeën dat je niet goed weet waar te starten of hoe te beginnen.

 

 • In je hart wil je iedereen helpen, daardoor vind je het lastig om je doelgroep te specificeren en keuzes te maken. Je wil niemand uitsluiten, maar juist helpen.

 

 • De rol van ondernemer is een nieuwe spannende rol en je merkt dat je onzekerheid ervaart.
 • In je vak ben je een kei, de professional, maar het ondernemen vind je best een gedoe.

 

 • Echt een duidelijke strategie heb je niet. Verder vooruit kijken vind je lastig. Je leeft echt in de waan van de dag.

 

 • Heel eerlijk moet je bekennen dat je bijna meer uren maakt dan toen je in loondienst werkte, maar de verdienste zijn er maar een fractie van.

 

 • Keuzes maken vind je ook een hele uitdaging. Welke keuze is de juiste keuze?
 • Doelen realiseer je amper. Ze veranderen ook iedere keer weer. Hierdoor krijg je te maken met fluctuerende omzetten, waar juist de behoefte aan consistentie groot is.

 

 • Als het op zichtbaarheid aankomt ervaar je weerstand. Hoewel je weet dat je je waarde zichtbaar moet maken, voel je toch een rem.

 

 • Het ondernemerschap voelt als een denderende trein, die volgas voort raast. Terwijl je juist verlangt naar overzicht en controle. Je dreigt grip te verliezen en je steeds onzekerder te voelen. Dit is niet wat je voor ogen had en zeker niet wat je wilt.

JE HOEFT HET ALS STARTER NIET ALLEEN TE DOEN.
LAAT MIJ JE HELPEN!

 • Hoe zou het voor je zijn als je weet welke stappen je moet zetten?
 • Om stap voor stap te kunnen groeien als ondernemer en te bouwen aan een solide basis.
 • Niet meer in die denderende trein te zitten, maar zelf aan het stuur te staan en je koers bepalen.
 • Helder te hebben wie je ideale klant is, juist omdat je die het allerliefst wil helpen.
 • Een onweerstaanbaar aanbod te ontwikkelen én te verkopen.
 • Doelen te hebben die je richting geven, maar die je ook eindelijk gaat realiseren.
 • Iedere maand je gewenste inkomen genereert.
 • Maar vooral rust en lol ervaart in het ondernemen.
 • Én 6 maanden begeleiding om het samen te realiseren.

IK DACHT OOK DAT IK HET ALS STARTER ALLEEN KON…….

Heel lang heb ik als starter in mijn eentje rondgedwaald in het ondernemerschap. Iedere keer dacht ik het zelf wel te kunnen. Daardoor ben ik heel ver gekomen, maar miste ik eigenlijk van alles net een beetje. Het ontbrak mij aan een helder doel en daardoor miste ik ook focus. Mijn doelgroep was onvoldoende helder, waardoor mijn aanbod niet aansloot. Zichtbaar was ik wel, voor iedereen zelfs en daardoor eigenlijk voor niemand. Inkomsten kwamen heel onregelmatig binnen, dat betekende dat ik niet goed kon bouwen aan een solide basis.

Ik voelde dat ik iets moest doen

Er moest een keuze worden gemaakt. Investeren in hulp of stoppen. Zo uitzichtloos was het inmiddels.
Ik heb ervoor gekozen om te investeren. Met training en business coaching heb ik mooie sprongen gemaakt. Was het altijd makkelijker? Zeker niet! Deze periode van bouwen aan een solide basis was misschien wel de meest uitputtende periode in mijn ondernemers carrière. Met mijn neus werd ik flink op de feiten gedrukt, daardoor ben ik er wel zoveel sterker uitgekomen. Als persoon én als ondernemer heb ik een immense groei doorgemaakt.

Terugkijkend had ik veel eerder de stap moeten zetten om hulp te vragen. Dat is natuurlijk makkelijk zeggen achteraf. Waarom ik wachtte? Ik had op dit stuk nog wel wat overtuigingen zitten. Ik dacht dat ik het alleen kon. En heel eerlijk, ik hikte ook tegen de investering aan. Inmiddels weet ik beter. En kijk in niet meer naar wat het mij kost, maar wat het mij oplevert. En geld moet je eerst geven, om te kunnen verdienen. Dat is één van mijn grootste lessen.

Lessen die ik graag doorgeef aan jou. Daarom ook mijn programma Van Starter naar Ondernemer. Geen quick fit training, maar een op-maat programma, zodat het exact aansluit op jouw vragen en past bij de fase in het proces waar jij op dit moment zit.

JOUW INVESTERING?

EN NU? WAT GA JIJ ALS STARTER DOEN?

Keuzestress? Ik kan me dat helemaal indenken. Je begint net als ondernemer en hebt daardoor hoogstwaarschijnlijk nog geen groot budget met reserves waar je eindeloos uit kunt putten. Bovendien kan jij je geld maar één keer uitgeven. Ik wil je vragen wat je gevoel zegt? Je verstand zal je namelijk 1001 redenen geven om je te laten twijfelen. Sta dus heel even stil, kijk niet naar wat het je gaat kosten, maar bedenk daar in plaats van wat de samenwerken je zal opleveren?

Plan met mij een intakegesprek om samen te ontdekken of dit programma bij je past.

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het 'Van starter naar ondernemer' programma geschikt voor mij?

Het ‘Van starter naar ondernemer’ programma is geschikt voor alle startende vrouwelijke ondernemers die zelf de dienst zijn van haar bedrijf. Je wilt als startende ondernemer beginnen of bent al een eindje op weg. (Maximaal 1 jaar) Twijfel je? Stuur mij een mail, dan plannen we een afspraak om je twijfels te bespreken. Je kunt mij bereiken via info@clairecompagner.nl

Hoeveel tijd kost dit traject?

Jij bepaalt in dit geval de duur van het traject. Je kunt de 15 uur snel inzetten door samen dagdelen af te spreken, maar we kunnen de uren ook verspreiden over een langere periode. Het is maar net waar je behoefte ligt.

Kan het traject ook online worden gevolgd?

Het traject kan zowel online als offline plaatsvinden. Offline vindt de coaching plaats bij mij op kantoor in Meppel (Drenthe). Online zal gaan via Teams.

Hoe kan ik betalen?

De betaling gaat eenmalig of in termijnen. De laatste optie is mogelijk op het moment dat je niet aanmerking komt voor de subsidie regeling. Hieronder meer uitleg.
Woon je in de provincie Drenthe? Dan is wellicht de voucher van de provincie Drenthe interessant voor jou, tenzij je deze eerder hebt aangevraagd. Als je voldoet aan de voorwaarden, dan kun je €1000 subsidie ontvangen. Wil je hier meer over weten, stuur mij een mail via info@clairecompagner.nl of kijk op Subsidie Voucherregeling – Ik ben Drents ondernemer.nl 3.0 – Provincie Drenthe