VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN EN ZICHTBAARHEID – COACHING TRAJECT

4 MAANDEN OFF- EN ONLINE PROGRAMMA

Geloof in jezelf en in de waarde die je toevoegt
zelfvertrouwen trekt klanten en succes aan

HERKEN JE DIT?

 • Je bent vol enthousiasme begonnen als ondernemer. Je website is klaar, je visitekaartje zijn gedrukt, maar nu? Het is tijd om je in de markt te zetten, maar op dit punt loop je vast.

 

 • Rationeel weet je dat je zichtbaar moet zijn, maar diep van binnen ervaar je veel onzekerheid. Gedachten als: ‘kan ik het wel, wie zit er op mij te wachten of wat zal een ander ervan zeggen’. 

 

 • Je merkt dat je energie is gedaald en dat je in-de-put-praat modus zit. Het beeld van jezelf is niet meer zo stevig en positief.

 

 • Je merkt dat je onzekerheid je remt in het voluit ondernemen. Hierdoor lukt het je net niet om kansen te pakken, je uitgezette acties leiden tot weinig of geen resultaat en succes blijft uit.
 • De meningen van anderen houden je meer bezig dan je lief is, met name de mening van familie en vrienden. Terwijl je diep van binnen weet dat je niets moet aantrekken van wat anderen zeggen, maar toch maken al die meningen je super onzeker.

 

 •  Ondanks je goede ideeën, komt er niets uit je handen. Je hebt de neiging om je klein te maken en terug te kruipen in je schulp.

 

 • Je bent je hoop aan het verliezen en je twijfels nemen toe. Je twijfelt of de stap naar het ondernemerschap wel de juiste stap was. Je gaat twijfelen over je eigen kunnen. Je gaat twijfelen over je plan en de boodschap die je te brengen hebt. Je gaat twijfelen over je toekomst.

 

 • Ondanks de onzekerheid en de twijfels voel je ook dat het vlammetje nog niet is gedoofd en weet je dat als je deze hindernis neemt dat de weg vrij is. Vrij om vol vertrouwen te ondernemen en voluit te leven.

 

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE……

 • Vanuit een diep innerlijk vertrouwen kunt staan voor wie je bent, kunt staan voor datgeen waar je in geloofd en te brengen hebt. Dat je geloofd en voelt dat je ondernemer bent. Off- en online.

 

 • Je niets meer hoeft aan te trekken van de meningen van anderen. Dat je in staat bent om de meningen aan te horen, maar het inzicht hebt ontwikkelt om het vervolgens te laten bij de ander.

 

 •  Klanten gaat aantrekken die bij je passen, die met je resoneren en die jij vanuit jou kracht kunt helpen.

 

 • Jezelf niet meer klein hoeft te maken, dat je niet meer hoeft te verschuilen of onzichtbaar probeert te zijn om op deze manier vervelende opmerkingen te willen vermijden. Dus in plaats een stap naar achteren te zetten een stap naar voren en dat dit ondertussen ook goed voor je voelt.
 • De twijfels die je ervaart je niet gelijk ontmoedigen. Dat je de twijfelt hoort en ziet, maar dat je vanuit een diep vertrouwen je weg blijft bewandelen. En dat je weet dat twijfels ook heel nuttig kunnen zijn en je wat willen leren.

 

 • Vanuit een positieve energie je kansen en mogelijkheden ziet, benut en tot een succes kunt brengen.

 

 •  Geniet van het delen van je verhaal, je boodschap, het podium daar waar jij hoort te staan en van ongekende waarde bent.

 

 • Het vlammetje in jou voluit mag branden en dat niets en niemand je in de weg staat.

WAT ALS JE GEEN ACTIE ONDERNEEMT?

Krijg je wat je altijd kreeg.

Ga je het niet met jezelf aan,  dan zal je bij het minst of geringste tegen deze blokkades aanlopen, zakelijk en privé.

Je zult klanten mislopen, teleurgesteld raken en het vertrouwen verliezen

De wet van aantrekkingskracht kent dan ook geen genade. Als jij onzekerheid uitstraalt, zullen je klanten dit voelen en uiteindelijk niet bij je kopen

Je zult beïnvloedbaar blijven voor andere meningen en hierdoor niet in staat zijn om een stevige positie in te nemen

De klanten die je hard nodig hebben, zullen niet weten dat je er bent en hierdoor zal je niets voor ze kunnen betekenen

WAT WILLEN JE KLANTEN?

Om precies te zijn jou! Ze willen weten wie je bent, waar je voor staat. Wat je drijft, wat je leuk vindt en welke oplossing jij voor ze hebt. In grote lijnen draait het om gevoel. Klanten willen een goed gevoel hebben. Willen het gevoel hebben je te kunnen vertrouwen, klanten willen resoneren met je, het gevoel hebben dat je ze begrijpt. Klanten willen van je leren, willen geïnspireerd worden of willen meeliften op je energie.

Waarbij puurheid boven perfectie gaat.

En iedereen heeft een boodschap, iedereen heeft wat je brengen wat super waardevol is voor een ander. Ook jij!

Foto: Christien Bruidegom, www.studiopuur.eu

 

 

 

 

HI! Ik ben Claire

Damm! Wat kan onze onzekerheid ons toch in de weg staan. Ik ken het ook heel goed. Ik vertelde het laatst nog aan een klas met studenten. Toen ik hun leeftijd was, was ik mega onzeker en durfde ik amper een vraag te stellen, laat staan voor een groep te staan. Ik werd door de zenuwen knalrood, waardoor ik mezelf vervolgens veroordeelde en ik het allemaal nog groter maakte dan het al was. Ook maakte ik mij vervolgens druk over wat anderen er wel niet van zouden zeggen.

In het ondernemerschap kende ik deze onzekerheid ook. Als ik dan een actie opzette en er kwamen vervolgens geen aanmelding, dan was het alleen maar een bevestiging van de onzekere gedachte die ik al had. ‘Zie je wel, dat het geen succes zou worden.’

Begin 2018 stond ik op het punt, waarbij ik mezelf serieus afvroeg wat te doen. Ik kreeg wat ik dacht en had verwacht, maar diep van binnen was dit helemaal niet wat ik wilde.
Ik stond op het punt dat er iets moest gebeuren. Of ik trok de stekker eruit en ging opzoek naar een loondienst baan of ik ging met een schop onder mijn kont én hulp aan de slag met de belemmerende gedachten die mijn succes in de weg stonden. Je raad het al, ik koos voor het laatste.

Was het makkelijk? Nee! Was het doodeng? Ja! Maar als ik niet met deze gedachten aan de slag ging, was ik ze zakelijk dan niet tegengekomen, dan was het wel privé. Wilde ik de stap vooruit zetten, dan moest ik mezelf recht in de ogen gaan aankijken.

En het bijzondere is dat ik nu steeds meer ervaar dat hoe dichter ik bij mezelf blijf, hoe krachtiger ik mij voel en hoe meer ik van mijzelf durf te laten zien. Ik durf zelfs op het podium te staan. Ondanks dat ik af en toe flink rood word, mij echt wel onzeker voel, weet ik ook dat ik waarde te brengen heb en van betekenis ben. Ik focus mij echt op deze gedachten. En daarop reageren mensen eigenlijk altijd leuk en positief.

VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN EN ZICHTBAARHEID – COACHING TRAJECT

Het is mijn missie om ondernemers te helpen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen, zodat ze vol vertrouwen kunnen staan voor wie ze zijn, voor hun onderneming en hun boodschap kunnen uitdagen, met als doel samen de wereld mooier maken.

Tijdens dit 4 maanden traject werken we intensief samen aan het vergroten van je zelfvertrouwen en zichtbaarheid die bij jou past. 

Het programma bestaat uit 1 op 1 LIVE momenten en online coaching calls, ondersteund met een werkboek. 

Tijdens het programma sta ik 4 maanden langs de lijn, loop ik een eindje met je op en geef ik je waar nodig een duw in de rug, maar laat je voornamelijk zelf ervaren hoe je belemmerende gedachten kunt loslaten en wat het is om te vertrouwen op jezelf. 

WAT GAAN DEZE 4 MAANDEN JE OPLEVEREN?

 • Een growth mindset switch. Je maakt een switch van angst en onzekerheid, naar vertrouwen en mogelijkheden. 

 

 • Meer zelfvertrouwen. Je gaat grenzen verleggen en ervaren dat dit onwijs gaat opleveren. 

 

 • Zelfinzicht. Je kent en erkent je doemgedachten, je obstakels. Je gaat ze niet meer onder het tapijt schuiven, maar hebt de tools in handen om in de regie te blijven. 

 

 • Een positief zelfbeeld. Je kijkt met een positieve bril op naar jezelf wat je vertrouwen geeft. Je leert vertrouwen op dit beeld en dit uit te stralen. 

 

 • Off- en Online zichtbaarheid. Je kent je sterke punten, je weet deze neer te zetten. Je kent je boodschap en durft ervoor te gaan staan.

 

 • Je weet hoe je de wet van aantrekkingskracht voor je kunt laten werken, zodat kansen en mogelijkheden jou kant op komen.

Foto: Christien Bruidegom, www.studiopuur.eu

 

 • Vanuit vertrouwen durf je keuzes te maken die je voorheen niet durfde te maken. Je gaat er vol voor om je onderneming verder vorm te geven, jouw ideale klant te helpen en haalt hier voldoening en plezier uit.

 

 • Je weet je energie zo in te zetten dat je creativiteit oneindig is, je de wereld aankunt en geen moment meer twijfelt of de stap naar het ondernemerschap de goede stap was. Je weet het zeker!

DIT GA JE LEREN

MODULE 1: Persoonlijke Leiderschap

We beginnen met jou als ondernemer. Wie ben je? Wat drijft je? Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Waar wil je naar toe?

MODULE 2: Jouw obstakels

In deze module gaan we aan de slag met het onderzoeken van jouw obstakels. Wat heb jij in je rugzak zitten en doemt iedere keer op als jij een volgende stap wilt zetten. We gaan deze obstakels in kaart brengen, zodat jij ze los kunt laten, je rugzak kunt verlichten en je weg vrij kunt maken.

MODULE 3: Je groei Mindset

Met deze module ga je aan de slag met je groeimindset. Wat heb jij nodig om vol in vertrouwen te zijn, om de volgende stap te zetten en voluit te ondernemen. Je gaat van angst naar vertrouwen. Van Ja-maar leren in kansen en mogelijkheden te kijken en denken.

MODULE 4: Zichtbaarheid

Deze module staat in het teken van zichtbaarheid. Hoe wil je overkomen? Bij je klanten en online. Je gaat helder krijgen wat voor jou werkt en op welke wijze jij je kracht zichtbaar kunt maken. Belangrijk is dat dit ook een manier is waar jij je prettig bij voelt. Ook ga je ontdekken hoe je de wet van aantrekkingskracht voor je kunt laten werken.

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is de training geschikt voor mij?

De training is geschikt voor de startende ondernemer of de ondernemer die al even op weg is en dolgraag aan de slag wil met het vergroten van zijn of haar zelfvertrouwen om steviger in zijn of haar schoenen te staan. Om te starten met dit programma moet je bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan groot zijn. Ook moet je de naakte waarheid onder ogen willen komen. Je gaat onwijs veel leren en dit zal echt gaan opleveren. Privé en zakelijk.

Hoeveel tijd kost de training?

De training duurt 4 maanden. Aan het begin van het programma hebben we een live ochtend, halverwege één en aan het eind. Tussendoor hebben we om de week een coaching call. Daarnaast ontvang je een werkboek met opdrachten die je in je eigen tijd kunt maken. Het is dus best een intensief programma. 

Hoe kan ik betalen?

Voordat je start met het programma geef je akkoord voor de wijze van betaling. Je kunt hierbij kiezen tussen een 1 termijn betaling, 2 termijnen of een betaling in 4 termijnen. Ik zal je afhankelijk van je keuze een factuur sturen.

Als ik iets niet begrijp?

Als er onduidelijkheden zijn of vragen, mag je mij uiteraard altijd mailen of een WhatsApp sturen. Ik zal proberen je zo snel als mogelijk antwoord te geven.
Je kunt je vragen mailen naar: info@clairecompagner.nl

Kan ik de kosten opvoeren als bedrijfskosten?

Je kunt de kosten van deze training opvoeren als bedrijfskosten. De btw is aftrekbaar. 

Mag ik de training delen?

Je mag de training niet delen. Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden op de website www.clairecompagner.nl

JE HEBT ALLES DOORGELEZEN…

Lastig of niet een keuze maken. Snap ik helemaal. Hik je tegen het bedrag aan, dan wil je vragen om te kijken wat het je zal opleveren. Als jij met vertrouwen zichtbaar worden, zal je ook meer klanten aantrekken. Dan heb je mijn training er zo weer uit. 
En niets doen is ook een keuze hé! Als je niets doet, dan weet je zeker dat je altijd blijft krijgen wat je altijd kreeg. 

Is dit toch geen optie voor jou?
Twijfel dan niet langer en ga ermee aan de slag. Vraag een gesprek aan, dan gaan we er samen voor!
Let’s go!