VIP-dag: Voor aandacht, focus en optimaal resultaat

Heb jij een specifieke vraag of thema met betrekking tot je reis van werknemer naar succesvol ondernemer. Misschien loop je tegen terugkerende zaken of patronen aan en wil je deze eindelijk doorbreken. Misschien is het transformatie programma niet helemaal wat je zoekt, maar juist wel een specifiek onderdeel daaruit. 

Tijdens een VIP-dag duiken we samen de diepte in op dat specifieke onderwerp wat je van tevoren hebt aangegeven. Het zal dan een dag vol inzichten zijn en met als uitkomt een duidelijk actieplan, zodat je stappen kunt maken in de gewenste richting of bepaalde  keuzes kunt maken. Ervaring leert dat het een pittige dag is, maar door de volle focus in combinatie met vaak een fijne locatie is het resultaat enorm. En hoe gaaf is het om een dag lang met volle aandacht te werken aan jezelf, je vraagstuk, en je droom.

Tijdens de intake stelde Claire bijna direct de juiste vragen en die raakten me waardoor ik wist dat het goed zat. De VIP dag stond in het teken van gefocust kijken naar waar ik naar op zoek was, naar mezelf en mijn kernwaarden. Door de gestructureerde werkwijze en de oefeningen en het huiswerk ben ik heel concreet dingen te weten gekomen over mezelf. Ik heb heel concreet in beeld wat belangrijk voor me is en daar kan ik nu elk moment op terug vallen bij het maken van keuzes. In de periode na de VIP dag heb ik mooie ontdekkingen gedaan en ben verder gegroeid in wat ik die dag ontdekt heb. Een zeer waardevolle ervaring. Claire weet met mooie tools en een objectieve en gevoelige kijk dingen helder te krijgen. Echt een aanrader om zo met een beetje hulp naar jezelf te kijken.

Marijke

DATA:

Een VIP-dag plannen we samen. 

Locatie: Ook de locatie gaat in overleg. Ik streef er wel altijd naar om een plek te kiezen die rustgevend is, waar ook de mogelijkheid is om heerlijk op jezelf te kunnen zijn en waar je kunt wandelen. Met uiteraard een heerlijke lunch en voldoende te drinken en versnaperingen.

 

Voor wie is de VIP-dag?

De VIP-dag is bedoeld voor jou, omdat jij het uiterste uit jezelf en je leven wilt halen. Je neemt niet meer genoegen met hetgeen wat je hebt. Je wilt je potentieel benutten, je talenten vol inzetten en gaan voor succesvol ondernemerschap en vrijheid. 
De VIP-dag is er echt op gericht dat we werken aan 1 thema om daar volle aandacht aan te geven. 

Opgave:

Wil je een VIP-dag aanvragen of contact hebben voor meer informatie. Laat dan je gegevens hieronder achter en ik neem z.s.m. contact met je op.