VIP-dag: Voor aandacht, focus en optimaal resultaat

Heb jij een specifieke vraag of thema met betrekking tot je reis van werknemer naar succesvol ondernemer. Misschien loop je tegen terugkerende zaken of patronen aan en wil je deze eindelijk doorbreken. Misschien is het transformatie programma niet helemaal wat je zoekt, maar juist wel een specifiek onderdeel daaruit. 

Tijdens een VIP-dag duiken we samen de diepte in op dat specifieke onderwerp wat je van tevoren hebt aangegeven. Het zal dan een dag vol inzichten zijn en met als uitkomt een duidelijk actieplan, zodat je stappen kunt maken in de gewenste richting of bepaalde  keuzes kunt maken. Ervaring leert dat het een pittige dag is, maar door de volle focus in combinatie met vaak een fijne locatie is het resultaat enorm. En hoe gaaf is het om een dag lang met volle aandacht te werken aan jezelf, je vraagstuk, en je droom.

DATA:

Een VIP-dag plannen we samen. 

Locatie: Ook de locatie gaat in overleg. Ik streef er wel altijd naar om een plek te kiezen die rustgevend is, waar ook de mogelijkheid is om heerlijk op jezelf te kunnen zijn en waar je kunt wandelen. Met uiteraard een heerlijke lunch en voldoende te drinken en versnaperingen.

 

Voor wie is de VIP-dag?

De VIP-dag is bedoeld voor jou, omdat jij het uiterste uit jezelf en je leven wilt halen. Je neemt niet meer genoegen met hetgeen wat je hebt. Je wilt je potentieel benutten, je talenten vol inzetten en gaan voor succesvol ondernemerschap en vrijheid. 
De VIP-dag is er echt op gericht dat we werken aan 1 thema om daar volle aandacht aan te geven. 

Opgave:

Wil je een VIP-dag aanvragen of contact hebben voor meer informatie. Laat dan je gegevens hieronder achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Aanvraag VIP-dag

Wil je een VIP-dag aanvragen of meer informatie opvragen, laat dan je gegevens hieronder achter. Ik neem z.s.m. contact met je op.

 

  • Als sporter is het ook super belangrijk om je meest
  • Mijn avond ontspanning Ik kan zo ontzettend genieten van de
  • Yeah vandaag een toffe samenwerkdag op een ludieke plek! Samen
  • Yesss week 1 van het hardloopprogramma volbracht! Al moet ik
  • Na inspanning volgt ontspanning Lees als uitpuffen en bijkomen Onze
  • HET BEGINT MET EEN DROOM En als je droomt om
  • Jaja dat was vroeg op vanochtend maar de eerste hardlooptraining
  • Dammm dat was even weer wennen! Fabian en ik hebben