Afgelopen weken ben ik aan het stoeien met mijn plannen voor 2018. Daarbij ben ik ook serieus aan het nadenken over wat mijn waarden zijn. Persoonlijke waarden en zakelijke waarden. Zit hier verschil in? Of vloeien ze in elkaar over. Wat vind IK nu echt belangrijk, wil ik uitstralen, mij goed bij voelen en wat wil ik nastreven?

Door onze gejaagdheid en het snelle leven vergeten we wel eens stil te staan bij de dingen die het er om doen. Door de vele rollen en verwachtingen die er zijn of we onszelf opleggen, dreigen we steeds verder af te komen te staan van onze eigen waarden. Misschien heb je er niet eens bij stil gestaan of jezelf nooit afgevraagd welke waarden belangrijk voor je zijn. Of misschien neem je de waarden mee die je opgelegd zijn, bijvoorbeeld vanuit je opvoeding. Je zou je dan kunnen afvragen of het echt jouw waarden zijn.

Maar hoe staat het met jouw waarden? Wat vind JIJ nu belangrijk!!! Hoe wil jij je voelen, wat wil je ademen en wat wil je nastreven. Leven volgens je eigen waarden, kan je geluk brengen, richting geven, balans en voldoening.

Kernwaarden bedenk je niet, maar komen puur vanuit jezelf.

Wil je aan de hand van je waarden een persoonlijke missie formuleren?
Ik ga je helpen!
Hieronder kun je gratis het stappenplan downloaden, welke ik voor je heb uitgeschreven. Het opent zich in een nieuwe pagina, zodat je het gemakkelijk kan printen. Gun jezelf de tijd om hier eens over na te denken. Het is erg leuk om te doen! Ook kun je de uitkomst eens tegen je huidige leven aanhouden. Leef jij je leven al volgens je eigen waarden? Zie je ze terugkomen in je werk? In je relatie? In eigenlijk je hele doen en laten. Check het maar eens!

Download Jouw persoonlijke missie – stappenplan

Heel veel succes!

 

Liefs Claire