Opgeven kan niet meer!

Een mood of visionboard is een collage van afbeeldingen, tekeningen, foto’s en/of eventueel teksten die te maken hebben met je doel, een gevoel of een gedachte. Het kan bijvoorbeeld gaan over je droom huis, omgeving of baan. Of persoonlijk ontwikkelingsdoelen.

Het mooie van het visualiseren met behulp van een moodboard is dat je met een afstand naar je doel kijkt. Dit vergt wel even wat oefenen, omdat je snel geneigd bent om er met kop en kont in te zitten. Door afstand te nemen word je minder geleidt door het gevoel en voed je het onbewuste minder. Veel mensen hebben net als mij plaatjes nodig om een beeld te krijgen. Plaatjes werken ook veel sterker door in je hersenen dan alleen tekst.
Het resultaat is dat plannen concreter worden en is dat kans groter dat ze ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Het leuke van het maken van een moodboard is dat het relatief eenvoudig is en weinig tijd kost. De kunst is even om goed te tijd te nemen om te visualiseren om je beeld helder te krijgen. Hier kan ik je mee helpen. Als dit beeld eenmaal staat, dan kun je de juiste plaatjes erbij gaan zoeken om je beeld kracht te geven. En hoe leuk is het om bezig te zijn met je doelen of de dingen die je graag wilt bereiken in je leven en dat je steeds meer het besef krijgt dat ze dichter bij zijn dan je denkt!

Data opties workshop:Collage moodboard
Dinsdag 23 mei 20:00 – 22:30 uur of
Vrijdag 2 juni 9:00 – 11:30 uur

De workshop vindt plaats aan mijn keukentafel (Meppel). Lekker laagdrempelig. De workshop is voor iedereen te volgen, die op een creatieve manier graag een stapje dichter bij zijn doelen wil komen.
Wil je niet alleen komen? Neem dan je vrienden of vriendinnen mee.
Heb je een grotere groep en wil je graag dat ik op je locatie kom, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.


Wees wel snel met opgeven, ik heb maximaal plek voor 6/7 personen per workshop. Opgave kan door het sturen van een mailtje: info@happy2bme.nl
Kosten: €25,00 p.p. (incl. materiaal, koffie/thee met wat lekkers)
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij dan gerust een berichtje. Tevens is er nog informatie te vinden op het Facebook evenement op de pagina Happ2Bme.nl.
Groeten Claire