WORKSHOP: ZICHTBAAR IN STIJL ONDERNEMEN

 

Zichtbaarheid. Wat is er veel te doen rondom (online) zichtbaarheid. Als ondernemer weet je verstandelijk wel hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, helemaal als jij de dienst bent, maar voor velen wordt dit ook als een enorme drempel ervaren. Bescheidenheid, onzekerheid en onze gedachten zijn onze grootste remmers en zorgen ervoor dat we niet goed durven te gaan staan voor wie we zijn en de waarde die we te leveren hebben. 

Om je een duw in de goede richting te geven hebben Stephanie en ik onze krachten gebundeld. Ik kan je helpen om met een krachtige mindset shift je te laten ervaren wat het is om te gaan staan voor wie je bent en Stephanie kan dit versterken door je laten ervaren wat kleur met je doet. Kleur die je kunt doortrekken in je personal branding.

Wil je ook stralend jezelf zijn in het ondernemerschap? Meld je dan aan.

HI, IK BEN STEPHANIE

Ik heb gewerkt in verschillende functies binnen diverse organisaties; als inkoper voor winkelcollecties tot aan bedrijfsleider van een grootwinkelbedrijf.
Vanuit mijn passie voor het modevak heb ik ruimschoots ervaring opgedaan en alle facetten van het modevak doorlopen, werkgerelateerde trajecten uitgevoerd en daardoor veel mensenkennis opgedaan binnen de organisaties en op de werkvloer.
Mede daardoor heb ik de bijbehorende communicatie- en organisatie-tools goed weten in te zetten op vele fronten binnen diverse organisaties.
Tijdens de revalidatie na een zwaar skiongeluk ben ik mezelf goed tegengekomen en heb ik geleerd wie ik wil zijn. Dat heeft geresulteerd in wie ik nu ben en wat ik heb opgebouwd. Ik ben omgeschoold naar stijl- en imagocoach en sinds 2015 ondernemer/eigenaar van Style-Reset.

Als creatief styling coach wakker ik graag het vuur aan. We bereiken samen een goed passend kleur-, stijl- en kleedgedrag waardoor we jouw groei naar een sterke authentieke persoonlijkheid vergroten. Die kan je zowel privé als zakelijk inzetten. Ik kan je laten zien hoe je dat doet!
Stralend jezelf zijn, dat is waar het om gaat, ieder mens is uniek!

Stephanie Bouwer – www.style-reset.nl
Kleding – www.calzoni.nl
Foto – www.fotoenjij.nl

 

 

HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT

WAT LEVERT DE WORKSHOP JE OP?

De workshop zal een ochtenddagdeel duren met aansluitend een heerlijke lunch waar we gezellig na kunnen kletsen met elkaar.

8:30 uur  – inloop met koffie of thee
9:00 uur – korte kennismaking
9:15 uur  start onderdeel Claire
10:30 uur – pauze
10:45 uur – start onderdeel Stephanie
12:00 uur – samenvatten en concrete acties formuleren
12:30 uur – afronden en richting de lunch

We hebben een mooi ochtend programma samengesteld waarbij je veel zelf gaat doen en ontdekken. Je leert andere ondernemers kennen en gaat vooral een hele positieve workshop tegemoet.

  • Meer zelfvertrouwen! YESS! Jij gelooft in jezelf en bent ready om stralend jezelf te zijn op jouw unieke manier!

 

  • Meer (online) zichtbaarheid. Jij gaat op een persoonlijke en authentieke manier opvallen in jouw markt en je onderscheiden ten opzichte van de concurrenten. 

 

  •  Meer kracht door kleur. Je leert begrijpen dat het persoonlijke gebruik van kleur een groot effect kan hebben op je zelfbewustzijn en zelfbeeld. Kleur is meer dan alleen een visuele ervaring, kleur heeft betekenis, technisch en psychologisch.

 

  • Meer klanten en omzet. Als jij consistent zichtbaar bent dan zullen klanten tot je aangetrokken voelen en met je willen samenwerken met groei en omzet verhoging als resultaat.

 

 

HI, IK BEN CLAIRE

Ik voel een vlammende noodzaak in mij dat ik mij moet laten horen. Ik wil anderen inspireren, ik wil anderen helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Mensen die net als mij zichzelf klein hebben gemaakt, de angst hebben om afgerekend te worden, of het gevoel hebben er niet te toe doen. 

Ik zie zoveel ondernemers om mij heen die gebukt gaan onder onzekerheid, een laag zelfbeeld en hierdoor niet die stap durven te zetten die leidt tot groei en succes. Ze worden geteisterd door hardnekkige gedachten en voeren een continue strijd tussen hun verlangen en angsten.
Het is mijn missie om ondernemers te helpen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen, zodat ze vol vertrouwen kunnen gaan staan voor wie ze zijn en kunnen gaan staan voor hun waarde, met als doel groei, succes én samen de wereld mooier maken. 

Vanuit mijn topsport achtergrond, jarenlange werkervaring bij Randstad Uitzendbureau, NLP en Systemisch werk ben ik in staat om niet dienende denkpatronen te herkennen en deel ik graag mijn tools om je te leren hoe je deze denkpatronen kunt ombuigen naar krachtige patronen die bij je passen en je dienen. Ik help je dat uitstralen wat je wenst uit te stralen en niets en niemand die je daarbij gaat tegenhouden!

Kleding – www.calzoni.nl
Foto – www.fotoenjij.nl

AANMELDEN!

De workshop zal plaatsvinden op vrijdag 13 november a.s. op de locatie Villa Kalkoven, aan de Steenwijkerstraatweg 98 in Meppel.
Om je aan te melden kun je hieronder je kaartje kopen.

Bedankt Claire voor deze avond. Het heeft me weer verder gebracht in mijn startende onderneming. Heel waardevolle informatie opgepikt en jij hebt ons laten geloven “groot” te denken en juist niet te klein. Want juist dat laatste zijn we zo gewend om te doen. Ga ik zeker meenemen. Bedankt!

Hester

JE BENT AL HELEMAAL TOT HIER GEKOMEN

Vind je het lastig om een keuze te maken?
Snap ik helemaal. Toch wil ik je vragen om te kijken wat het je zal opleveren.
En niets doen is ook een keuze hé! Als je niets doet, dan weet je zeker dat je altijd blijft krijgen wat je altijd kreeg. 

Is dit toch geen optie voor jou?
Twijfel dan niet langer en meld je aan voor deze energie volle ochtend.