Selecteer een pagina

Train het goud van je organisatie!

Investeer in gezonde, maar vooral ook bewuste medewerkers

Mail mij!
Ijsbad Teambuilding Claire

Feeling is understanding

Een ijsbad inzetten als preventiemiddel tegen ziekteverzuim is waarschijnlijk niet het eerste waar je als werkgever aan denkt. Toch bevat de methode een tal van aspecten die de medewerker kan helpen bij het verbeteren van zijn gezondheid en het vergroten van zijn bewustzijn. De methode leert de medewerker stress te herkennen, hoe om te gaan met stress en de balans te vinden in een stressvolle periode. De methode heeft ook vele voordelen op de gezondheid. Het immuunsysteem wordt versterkt, het cardiovasculaire systeem wordt getraind en door het vrijkomen van hormonen voelt een persoon zich goed. Het bijzondere van de methode is dat het geen droge stof is die wordt aangereikt, het is vooral doen en ervaren. De tools zijn niet alleen inzetbaar op de werksituatie, maar juist op alle vlakken in het leven. Een gezond en bewust persoon in balans is vaak een blije medewerker.

Mijn achtergrond ligt in het HR werkveld en dit maakt dat ik mij makkelijk kan verplaatsen in de vraagstukken die binnen een organisatie spelen. Ik kom dan ook graag een keer langs om samen te sparren en te ontdekken hoe we de methode optimaal kunnen inzetten.

Let’s connect!

Heb je vragen over een workshop? Wil je een workshop inzetten voor je bedrijf, team of een vriendengroep? Stuur mij gerust een mailtje.