Selecteer een pagina

Hi, ik ben Claire!

Voor sommigen die gek, niet goed wijs of mafkees………

Boek een workshop

Expect the unexpected

Soms komen er dingen op je pad dat je denkt, hoe dan?
Zo is Wim Hof en koud water zwemmen op mijn pad gekomen. En niet een klein beetje ook, maar zelfs zo erg dat ik inmiddels een certifieerde Wim Hof Instructor ben.

Hoe dan, denk ik weer! Ik bedoel, als er één iemand een grote koukleum is, dan ben ik dat wel. En zwemmen in open water? Ho maar! Geen haar op mijn hoofd die daar aan dacht. Blegh wat vies!

What happend?

Eind 2021 zat ik niet goed in mijn vel. Al een tijdje niet. Ik had mezelf deze keer echt te ver gepusht en zat continu in mijn hoofd in de hoop daar antwoorden te vinden. Ik was uitgeput, ontwikkelde hyperventilatie en kreeg paniekaanvallen. Geen fijne periode, maar nu terugkijkend ben ik zo dankbaar dat het me is overkomen.

Ik nam gas terug, legde mijn werk neer en focuste me op weer fit worden. En toen was het 1 januari 2022 en nam ik net als alle andere jaren gezellig een nieuwjaarsduik. Snel gillend erin en nog harder gillend eruit. Tot het moment thuis. Ik voelde ik me zo goed. Ik was rustig, ontspannen en had een soort van tevredenheid over mij heen, dat ik dacht: goh wat bijzonder. Maar wat er midden in de nacht gebeurde……. Ik werd om een uur of 3 wakker en voelde me zo energiek dat ik dacht: Ik wil dansen! Wat een energie voelde ik en echt dit had ik al een tijdje niet zo gevoeld. Ik voelde me springlevend! Het was zo bijzonder, dan ik alleen maar kon concluderen dat het met het koude water te maken had. 

Uiteraard hadden wij al maanden het boek van Wim Hof in huis en na deze ervaring ben ik begonnen met lezen en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Ik ben cold turkey hartje winter begonnen met dippen in het koude water en lig nog steeds gemiddeld 3 tot 4 keer in de week in het open water. En ik vind het FANTASTISCH! Mijn grootste winst is dat de kou mij direct uit mijn hoofd haalt. Ik bedoel, ik heb geen tijd om te piekeren of te bedenken dat het water koud is, want zodra ik één teen in het water steek moet ik focussen op mijn adem, als ik dat niet doe dan beneemt de kou letterlijk mijn adem. Door het focussen en de rust die de adem brengt sta ik in verbinding met mijn gevoel en dat voelt waanzinnig. Zo fascinerend hoe dat werkt. En dan heb ik nog niet eens gesproken over alle gezondheidsvoordelen.

Vorig jaar heb ik mij verder verdiept in de Wim Hof methode. Ik heb de fundamentals training afgerond en in juni ben ik gestart met de Instructor opleiding, welke ik begin februari 2023 heb afgerond. Ik ben zo dankbaar dat deze methode mijn pad heeft gekruist. Het heeft mij zoveel goeds gebracht. Ik ben rustiger, kan stress veel beter managen, voel me energiek en ervaar veel meer balans tussen mijn hoofd en lijf.

Dit ben ik ook…

Ik ben 44 jaar en kom uit Meppel. Ik ben al 22 jaar samen met Fabian, waarvan 7 jaar getrouwd. We zijn samen ouders van Jason (15) en Lyam (13). Inwonend is ook die grote blonde vriend hiernaast op de foto. Bodhi is onze tweede golden retriever en een fantastische lobbes. Ik ben na mijn HBO Personeel en Arbeid studie vrijwel direct bij Randstad Uitzendbureau aan de slag gegaan. Ik heb 8 jaar voor Randstad gewerkt in verschillende functies op verschillende vestigingen. Na Randstad ben ik gaan werken voor een productieorganisatie waar ik de HR afdeling vorm heb gegeven en samen met een collega een opleidingsacademie heb gebouwd. In 2016 ben ik voor mijzelf begonnen. Ik begon als interim in het HR werkveld, maar langzaam verschoof mijn doelgroep richting de vrouwelijke ondernemers. De laatste jaren heb ik hen aangemoedigd, getraind en gecoacht. Ik heb ook de NLP Practitioner opleiding afgerond en heb de basis opleiding voor systemisch werk gevolgd.

Maar ik ben veel meer. Ik ben ook die grote dromer, niets is me te gek. Als ik iets bedenk, ga ik het uitvoeren. Ik zie niet snel beren op de weg en kom ik ze wel tegen, ach nou dan bedenken we dan wel een oplossing. Zo is Helga ook bij mij gekomen. Helga zul je misschien denken? Helga is mijn VW T2 bus met een heel verhaal én mijn droom. Helga moet nog volledig worden gerestaureerd. Geen idee of ik dat kan, maar dat ga ik ontdekken. En dat is voor mij vrijheid. Nieuwe dingen ontdekken, leren en groeien. Als ik dit mag doen, dan voel ik me innerlijk super rijk.

 

days in a year

new opportunities

days to have fun

days! Make them count!

Boek een workshop

 

WHM Fundamentals Workshop

13 Juli 2024 | 10:00 – 15:00 | Zwolle

Claim je plekje in het ijsbad en ontdek wat de ademhaling, koude training en mindset technieken voor jou doen! Klik hier voor meer info en opgave!

WHM Fundamentals Workshop

28 September 2024 | 10:00 – 15:00 | Zwolle

Claim je plekje in het ijsbad en ontdek wat de ademhaling, koude training en mindset technieken voor jou doen! Klik hier voor meer info en opgave!

WHM Fundamentals Workshop

26 oktober 2024 | 10:00 – 15:00 | Zwolle

Claim je plekje in het ijsbad en ontdek wat de ademhaling, koude training en mindset technieken voor jou doen! Klik hier voor meer info en opgave!

WHM Fundamentals Workshop

23 November 2024 | 10:00 – 15:00 | Zwolle

Claim je plekje in het ijsbad en ontdek wat de ademhaling, koude training en mindset technieken voor jou doen! Klik hier voor meer info en opgave!

Let’s connect!

Heb je vragen over een workshop? Wil je een workshop inzetten voor je bedrijf, team of een vriendengroep? Stuur mij gerust een mailtje.