SAMEN GRATIS EEN HALF UURTJE SPARREN?

De hele maand november heb ik tijd in mijn agenda geblokt om startende ondernemers op weg te helpen. In deze tijd met alle onzekerheden die Corona met zich mee brengt is de stap om hulp te vragen voor velen een grote stap, terwijl aan de andere kant onze uithoudingsvermogen flink onder druk komt te staan. Ik wil helpen! Ik wil niet dat jij één van de vele ondernemers bent, die het eerste jaar niet gaat redden. Ik wil jou ondersteunen om je ondernemersdroom waar te maken. Je helpen om je stappen helder te krijgen, ik wil je helpen bij het ontwikkelen van een krachtige ondernemers mindset, ik wil je helpen met vooruit kijken en je leren te anticiperen. Ook wil ik je helpen te ontdekken wie je bent, waar je steengoed in bent en waarin je het verschil wilt maken.

Om mijn hulp toegankelijk te maken en de drempel te verlagen heb ik zoals ik aangaf de hele maand november mijn agenda zo ingericht dat ik startende ondernemers GRATIS kan helpen. Een half uurtje zullen we samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, online met elkaar sparren over jouw vraagstuk. Ons koffiemomentje zal je ongetwijfeld nieuwe inzichten opleveren. Ik kan vanuit een meer objectievere blik naar je vraag kijken en kan uit mijn ervaring putten en je mijn inzichten meegeven. En dit alles met als doel om jou in beweging te krijgen, jou positief vertrouwen te geven en vooral ook jou de volgende stap laten zetten.

Waarom ik dit doe? Ik wil bijdragen, ik wil helpen, ik wil mijn kennis toegankelijker maken en ik geloof onwijs in persoonlijk en oprecht contact. Dat is wie ik ben!

YES, CLAIRE DIT WIL IK!

Super tof! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Je kunt heel simpel een afspraak plannen. Klik hieronder de week aan die je het beste past en je wordt doorgeleid naar een formulier welke enkele vragen bevat en waar je je dag en tijdstip kunt kiezen. We zullen Skype gebruiken als communicatiemiddel. Ik ben te vinden onder mijn naam Claire Compagner. Heb je nog geen Skype account dan is het handig om die aan te maken. Dit is gratis.
Zo simpel is het!

Tot snel!