Selecteer een pagina

Gisteren was ik in gesprek over het delen van de dingen die je doet. Aan de ene kant durf ik mij best kwetsbaar op te stellen en dit te delen met jullie, maar aan de andere kant vind ik niets enger dan op te staan en te vertellen wat ik doe en waar ik voor sta.

Ik ben opgegroeid met de spreekwoordelijke gedachten: bescheidenheid siert de mens. Dus doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een hele mooie gedachten.
Gedurende de jaren kreeg ik wel eens de feedback dat ik mezelf wat meer zou mogen profileren. Gatver wat een vies woord vond ik dat. Ik linkte dit gelijk aan schreeuwende mensen, die alleen maar lopen te brullen over wat ze allemaal wel niet hebben en kunnen én over lijken gaan om hun doel te bereiken. Bah! Duidelijk een flinke aanname van mij en een allergie. Maar in iedere allergie zit een verlangen en is mijnde niet stiekem het verlangen om juist het lef te hebben om op te staan en te vertellen wat ik doe en waar ik voor sta?

Zoals je kunt lezen heb ik last van verdeeldheid in mij. Aan de ene kant heb ik de overtuiging dat ik gewoon moet doen, want dat is al gek genoeg. Heb ook het gevoel dat ik niet mijn kop boven het maaiveld moet uitsteken, want stel dat die er wordt afgemaaid. Maar aan de andere kant is er het verlangen en ik sta te stuiteren om het te vertellen wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Ik heb duidelijk een missie met mijn eigen bedrijf en mijn happy2Bme Facebook pagina, maar…..moet ik het roepen of toch maar niet?
Schijt irritant dit!

Na aanleiding van het gesprek wat ik gisteren had, waar we gesproken hebben over de kracht van delen. Delen van enthousiasme, delen van ideeën, inspiratie en kennis. Heb ik besloten om mijn missie toch met jullie te delen. Dit delen voelt zo bloot, spannend, maar hé als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg. En inmiddels weet ik ook dat niets krachtiger is dan jezelf zijn en dit te laten zien. Uiteindelijk heeft dit niets te maken met profileren, schreeuwen en brullen. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Mijn missie!

Vanmiddag appte iemand mij met het verlangen weer te willen stralen. Dát is mijn missie! Ik wil mensen weer helpen te stralen. Lichtjes die bijna gedoofd zijn of in waakstand zijn beland weer helpen aanwakkeren, of misschien wel van ander licht voorzien. Helpen om het vertrouwen in jezelf te herstellen. Zichtbaarheid vanuit je hart creëren. Je laten beseffen dat alles mogelijk is. Je helpen met het aanboren van al je hulpbronnen die je gewoon zelf bezit om het onmogelijke mogelijk te maken. En laten voelen dat jij het stuur in handen hebt en zelf kan bepalen welke weg je inslaat.

Met happy2Bme probeer ik al een start te maken met inspireren, kwetsbaarheid te tonen en kleine bewustwordingen te creëren.
Met coaching kan ik nog meer de diepte in en met de gave NLP tools zoveel meer bewustwording creëren. Dit is dan ook wat ik het liefst doe. Mijn hart maakt een sprongetje als ik mensen weer zie stralen, mensen kwetsbaar zijn en deze kwetsbaarheid durven toelaten en accepteren. Vertrouwen, moed en de kracht hebben om voor zichzelf te kiezen, want weetje: we zijn allemaal uniek en mooi op onze eigen manier en dit uitstralen is ultieme kracht! En daar ga ik voor!

Nieuwsgierig wat ik met coaching voor jou kan betekenen? Stuur mij gerust een bericht.

Liefs, Claire